BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Veerspanner

Auto- en motoronderdelen die werken op basis van een veersysteem staan onder flinke spanning. Met een veerspanner zorg je ervoor dat je zowel de veren als schokdempers, veerpootlagers en draagarmen veilig monteert en demonteert! Bij Datona kun je dit handige stuk autogereedschap niet alleen los, maar ook als complete set online bestellen. De standaarduitvoering van de veerspanner een grote lengte van rond de 37e centimeter. Zo kun je hiermee ook de vering van je auto sleutelen.

Veerspanner auto

Datona is de complete webshop waar je probleemloos de juiste veerspanner voor je auto bestelt. Je kunt de standaarduitvoering van dit handige stuk gereedschap eenvoudig bedienen door gebruik te maken van een luchtsleutel, ratelsleutel of een ringsleutel. Heb je een veerspanner voor je auto nodig om klepveren of schokbrekers te demonteren. Dan vind je in het ruime assortiment van Datona gemakkelijk de juiste veerspanner. Deze is los en als set bij ons verkrijgbaar in de juiste uitvoering!

Veerspanner Mannesmann

Wanneer je een auto wilt verlagen bestel je een veerspanner set van Mannesmann. Deze heeft een spanbereik tot wel 300 mm en is bovendien bij verschillende soorten spiraalveren te gebruiken. Mannesmann staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. In ons ruime assortiment gereedschap vind je ook momentsleutels en doppensets van hetzelfde merk. Ook deze hebben een hoge kwaliteit en een lange levensduur, net als de veerspanner set van Mannesmann.

Veerspanner kopen

Bij Datona profiteer je altijd van een snelle levering wanneer je een veerspanner gaat kopen. Een van onze aanraders is de veerspanner set van ons eigen merk. Deze wordt compleet geleverd met 3 verschillende spanbekken en extra uitbreidingen voor het netjes samendrukken van conische veren. Met behulp van een handige spindel verlaag je geleidelijk de druk van de spanbekken. Weet je niet welke veerspanner je het beste kunt kopen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor vragen en advies!