BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Velgbeschermers

Om een band van de velg te halen en er weer op te leggen heb je een bandenlichter of bandenlepel nodig. Met behulp van velgbeschermers zorg je ervoor dat je velgen niet beschadigd raken. Dit handige hulpmiddel kun je heel gemakkelijk over de velg schuiven wanneer je eenmaal een beetje lucht hebt laten ontsnappen. Onze velgbeschermers worden geleverd als een handige set van 4 stuks. Zo bestrijk je een groter oppervlak van de binnenrand en gaat het loswrikken van de band een stuk gemakkelijker.

Velgbeschermers band

Dankzij een handig koord aan het uiteinde voorkom je dat de velgbeschermers in de omliggende band verdwijnen. Om het monteren en demonteren van een band gemakkelijker te maken kun je gebruik maken van een banden demonteer apparaat. Dit handige hulpmiddel wordt bij Datona standaard geleverd inclusief één bandenlichter. Als je meer bandenlichters nodig hebt, bestel je deze eenvoudig met de velgbeschermers voor je band mee. Wij zorgen voor een razendsnelle levering in zowel Nederland als België!

Velgbeschermers kopen

Datona is dé complete webshop om banden gereedschap en bijbehorende accessoires zoals velgbeschermers te kopen. Door op tijd je auto- of motorbanden te vervangen vergroot je de veiligheid op de weg. Om dezelfde reden is het aan te raden om de luchtdruk in je banden regelmatig te checken. Dit doe je heel eenvoudig met onze bandenspanningsmeters. Ook voor een balanceer apparaat kun je bij ons terecht wanneer je velgbeschermers gaat kopen. Zo houd je de velgen mooi en de wielen stabiel!