FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier
t.w.v. 29%
Van € 565 nu voor € 399 FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier met € 165 korting
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
52140-15-werkplaatsinrichting-set-1-corr-tools-rvs.jpg

Verbouwen en klussen: doe het zelf

Wat is er nou mooier dan je eigen huis verbouwen? Jij bepaalt alles wanneer je het heft in eigen handen neemt. Je zorgt ervoor dat je huis meer waard wordt en daarnaast bespaar je een hoop kosten wanneer je zelf aan de slag gaat. Bij een “Do it yourself” verbouwing kun je met een kleiner budget ook heel wat moois realiseren. Daarnaast zul je na de verbouwing extra trots op het eindresultaat zijn. Die nieuwe overkapping, dat prachtige hekwerk van hout of de complete inrichting van de mancave: jij hebt de klus geklaard. Bij een verbouwing zijn er een heleboel zaken die je zelf kunt doen. Slopen, zagen, timmeren, boren en lassen zijn uitstekende werkzaamheden voor de doe-het-zelver. Mits je het juiste gereedschap in huis hebt. Met goed gereedschap en twee rechterhanden kom je een heel eind. Naast een aantal musthaves voor je garage, zijn er ook bepaalde gereedschappen die je bij specifieke werkzaamheden nodig hebt. Een goed ingerichte garage en een complete uitrusting met de juiste tools is in ieder geval erg belangrijk wanneer je aan een verbouwing begint.

Onmisbaar gereedschap voor de echte doe-het-zelver

Een heleboel gereedschap is onmisbaar voor de echte doe-het-zelver. Iedere klus begint met een goed gevulde gereedschapskoffer. In zo’n gereedschapskoffer zitten alle belangrijke tools die je nodig gaat hebben tijdens een verbouwing. Verschillende sleutels, tangen, schroevendraaiers, doppen en ratels zijn een essentieel onderdeel van iedere uitrusting. Maar dit zijn slechts handgereedschappen. Bij de meeste verbouwingen of grotere kluswerkzaamheden komt meer kijken dan handgereedschap. Wil je onderdelen er weer als nieuw uit laten zien? Dan heb je een straalketel nodig. Met een straalketel en het juiste straalgrit verwijder je verfresten, roest en ander vuil binnen een handomdraai. Is het nodig om twee onderdelen met elkaar te verbinden? Met lasapparatuur smelt je twee materialen met dezelfde samenstelling zo aan elkaar. Iedere klus kun jij succesvol uitvoeren, mits je de juiste tools in handen hebt.

Werkbanken, een complete werkplaatsinrichting en verrijdbare gereedschapswagens

Bij een verbouwing komt een hoop kijken. Je bent met veel verschillende werkzaamheden bezig. En al deze werkzaamheden wil je natuurlijk zo effectief en comfortabel mogelijk uitvoeren. Een heuse werkplek is dan onmisbaar. Ga je zagen of timmeren? Dan is een rolblok of inklapbare werkbank jouw ideale partner. Een vaste werkbank is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je voldoende ruimte in je werkplaats of garage hebt, is een werkbank de plek waaraan je de meeste tijd door zal brengen. De verschillen tussen de werkbanken zijn enorm. Voor sommige klussers volstaat een budget werkbank, terwijl anderen een complete werkplaatsinrichting nodig hebben. Wanneer je op veel verschillende plekken aan de slag gaat, kan een gereedschapswagen uitkomst bieden. Deze verrijdbare gereedschapswagens manoeuvreer je eenvoudig door je hele huis, werkplaats of andere ruimte. Zo heb je al het nodige gereedschap altijd binnen handbereik.

Een opgeruimde bijkeuken of garage

Je hebt veel gereedschap nodig wanneer je zelf gaat verbouwen. Maar een plek om al dit gereedschap op te bergen is minstens net zo belangrijk. Wanneer je al dat gereedschap overal laat slingeren, staat de productie van “Help, mijn man is klusser!” binnenkort bij jou op de stoep.

Maar geen zorgen! Het opruimen van je werkplaats, bijkeuken of garage hoeft niet moeilijk te zijn. Veel werkbanken zijn voorzien van lades en kastruimte voor al jouw gereedschap. Zeker wanneer je jouw werkplek voorziet van een complete werkplaatsinrichting, kun jij iedere tool netjes opbergen. Met een premium werkplaatsinrichting heb je helemaal mooi voor elkaar. Zo’n complete inrichting creëert een fraaie en stoere uitstraling in iedere ruimte waar er hard geklust wordt.