BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Verfspuit

1 - 9 van 9 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Verfspuit oplucht voor het snel verven van oppervlakken.

Voor het egaal en gelijkmatig aanbrengen van een verf of laklaag gebruikt u de verfspuit van Datona. Verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De verfspuiten hebben 1 ding gemeen en dat is dat ze allemaal aansluitbaar zijn op een compressor. De verschillen zitten in de grote van de verfbeker. De verfspuiten beschikken over verschillende instelmogelijkheden. Zoals de luchtregeling, vloeistofregeling en ventilatieregeling. Bovendien is de dikte van de uitkomende spray instelbaar door middel van een verstelbare nozzle.

Kortom, met de verfspuiten werkt u snel en efficiënt. Ideaal voor het verven van plaatwerk, schuttingen, auto onderdelen of muren. Mocht u toch per ongeluk verf morsen of ongewenst andere oppervlakken van verf voorzien dan heeft Datona een oplossing. Met de verfremover wordt dit eenvoudig ongedaan gemaakt. Verkrijgbaar voor natte en droge verf. Wilt u direct beginnen met een verfproject? Ga dan voor een complete set. Hiermee kunt u gelijk van start.

De verspuiten van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5, gebaseerd op meer dan 20 klantbeoordelingen.