BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
Doppenset

Verloopdoppen

1 - 21 van 21 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Verloop doppen in alle maten en mogelijkheden 

Een verloop dop is niets meer en niets minder dan een koppelstuk. Met verloop doppen is het eenvoudig om jouw ratel te verbinden met doppen die een andere maat hebben. Dit kan enorm handig zijn, bijvoorbeeld in de volgende situatie: jouw ratel heeft een opname van 1/4” maar je komt er opeens tijdens het werken achter dat je een opname van 3/8” nodig hebt. Met een verloop dop die van 1/4” naar 3/8” gaat kun je dit probleem oplossen. Je hoeft enkel de verloop dop op je ratel te plaatsen, vervolgens de dop met een opname van 3/8” op de verloop dop en je kunt weer aan het werk.

Verloop doppen zijn onmisbaar voor professionele klussers, maar ze zijn ook enorm handig voor mensen die af en toe hobbymatig willen klussen. Met verloop doppen is het namelijk niet meer nodig om een ratel in meerdere maten aan te schaffen. Eén goede ratel en verloop doppen in verschillende maten is voldoende!

Losse verloop doppen en complete sets

Verloop doppen worden meestal geleverd per 3 of per 5 stuks. Met deze handige sets kun je altijd een verloop dop in je gereedschapskist laten liggen, eentje in je garage en nog een derde op het werk of in je bus. Dan weet je zeker dat je de juiste verloop dop kan pakken wanneer je ‘m nodig hebt. 

Naast de reguliere verloop doppen vind je in ons assortiment ook verschillende verlengstukken. Hierbij kun je denken aan flexibele verlengstukken voor ratels of verlengstukken voor accu boormachines. 

Verloop doppen met verschillende opnames

Verloop doppen zijn te verkrijgen in veel verschillende opnames. Dit moet ook wel, anders zou het nog steeds nodig zijn om meerdere ratels aan te schaffen. Het is te veel om alle mogelijke opnames op te noemen, maar enkele varianten zijn: 1/4” naar 3/8”, 3/8” naar 1/2” en 3/4” naar 1”. Ook handig om te weten is dat de opname van de ratel altijd het eerste getal is. De opname van de dop die je op de ratel kunt plaatsen is het tweede getal. 

Smoos verloop doppen koop je bij Datona

Ben je op zoek naar goede verloop doppen voor jouw ratel? Koop dan de verloop doppen van Smoos bij Datona en profiteer van 2 tot soms wel 5 jaar garantie. Bij de productinformatie van de specifieke verloop doppen vind je alle informatie die je nodig hebt.