€ 20 korting op je bestelling
t.w.v. € 20
Gebruik de kortingscode DAT25 € 20 korting op je bestelling: gebruik de kortingscode DAT25
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Versnellingsbak krik

Sommige auto onderdelen zijn zo zwaar dat je ze niet met puur en alleen spierkracht kunt verplaatsen. Dit is dan ook waarom een versnellingsbak krik hoort bij iedere garage uitrusting! Naast ons huismerk profiteer je bij ons onder andere van krachtpatsers uit van Mannesmann, Unil en KTG. Uit iedere versnellingsbak krik van deze topmerken blijkt dat vele professionele gereedschappen licht werk maken. Ervaar het zelf!

Versnellingsbak krik hydraulisch

Maak het til- en monteerwerk nog gemakkelijker door te kiezen voor een versnellingsbak krik die hydraulisch werkt. Deze verstel je eenvoudig in hoogte door middel van een voetpedaal. En dat niet alleen, er zitten ook nog wieltjes aan de onderkant waardoor je ze heel gemakkelijk kunt verplaatsen. Kun jij wel wat technische ondersteuning in jouw werkplaats gebruiken? Dan komt een versnellingsbak krik die hydraulisch in hoogte verstelbaar is als geroepen!

Versnellingsbak krik kopen

Houd altijd rekening met de capaciteit wanneer je een versnellingsbak krik gaat kopen. Let er op of dit hulpmiddel voor in de werkplaats geschikt is voor personen of bedrijfsauto's. Bovendien ben je bij ons ook voor de nodige assteunen en autobruggen bij ons aan het juiste adres. Wil je een auto op een verhoging krijgen? Dan kun jij wel een set oprijplaten gebruiken. Die kun je heel gemakkelijk samen met je versnellingsbak krik kopen bij Datona! Dankzij ons brede assortiment wordt jouw klus een stuk overzichtelijker.