BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Vetspuit: smeren van machines en onderdelen.

Voor het smeren van auto-onderdelen gebruikt u een vetspuit van Datona. Door het regelmatig smeren van machines en onderdelen zorgt u voor een langere levensduur. De vetspuiten op Datona.nl zijn uitstekend te gebruiken met het universele kogellagervet. Deze vetpatronen zijn onder andere te gebruiken voor scharnieren, cardanassen, pompen en meer. Datona biedt verscheidende vetspuiten en accessoires aan.

De pneumatische vetspuit is bijvoorbeeld erg geschikt voor de lagering van agrarische machines, klassieke auto’s en motoren. Daarnaast is de pneumatische vestspuit perfect als u onderdelen moet smeren waarbij een smeernippel wordt gebruikt. Deze pneumatische vetspuit werkt door middel van perslucht en is hierdoor erg gebruiksvriendelijk. De verschil tussen de pneumatische en mechanische vetspuit is dat de mechanische vetspuit manueel (handmatig) werkt.

De vetspuiten van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.6, gebaseerd op meer dan 10 klantbeoordelingen.