EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Vochtafscheider voor compressor

1 - 8 van 8 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Waterafscheider voor de perslucht van een compressor

Met een waterafscheider voor een compressor voorkom je dat er water of vocht bij de perslucht komt te zitten. In de lucht zit altijd een beetje water. Wanneer je luchtgereedschap gebruikt, wordt de lucht met het water onder hoge druk de compressor ingepompt. Door deze hoge druk stapelt het water zich op. Het begint met een beetje water maar dit wordt steeds iets meer. Water bij de perslucht is natuurlijk niet wenselijk. Als je werkzaamheden uitvoert waarbij je perslucht nodig hebt, wil je enkel gebruikmaken van droge lucht. Zo creëer je altijd het beste resultaat!

Een waterafscheider voor een compressor is geen verplicht onderdeel maar het wel is ontzettend handig. Zeker wanneer je regelmatig met perslucht werkt, is het vrijwel noodzakelijk om gebruik te maken van een waterafscheider voor jouw compressor. Met droge perslucht zorg je ervoor dat jouw compressor altijd naar behoren werkt en je zonder problemen kunt stralen of verf kunt spuiten. Lucht zonder water of vocht voorkomt storingen tijdens het gebruik van pneumatische gereedschappen.

Airpress waterafscheiders

Waterafscheiders voor compressors zijn er in verschillende soorten en maten. Airpress is hét merk als het aankomt op onderdelen voor jouw compressor. Een Airpress waterafscheider draagt bij aan een langere levensduur van compressors. Ook zijn de waterafscheiders gemakkelijk aan te sluiten zodat je snel aan de slag kunt. Naast het scheiden van lucht en water, kan een waterafscheider nog veel meer filteren. Water, vocht, olie of stof dat in de compressor terecht komt, wordt moeiteloos gefilterd en afgetapt door de waterafscheider. Zo weet je zeker dat je altijd te maken hebt met droge en schone perslucht wanneer je met luchtgereedschap aan de slag gaat.

Zoek je ook een manier om een te hoge druk te voorkomen? Maak dan gebruik van een reduceerventiel! Te hoge druk werkt niet fijn en kan zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Een reduceerventiel van Airpress is voorzien van een handige manometer zodat jij zonder problemen de druk af kunt lezen. Reduceerventielen van Airpress zijn net als waterafscheiders te verkrijgen in verschillende maten. Weet je niet zeker welke maat jij nodig hebt voor jouw Airpress compressor? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Een waterafscheider voor jouw compressor koop je voordelig bij Datona

Wil je optimaal gebruik kunnen maken van jouw compressor? En wil je de levensduur van jouw compressor verlengen? Installeer dan een waterafscheider en voorkom dat er vocht in jouw apparatuur terecht komt. Een waterafscheider voor jouw compressor bestel je voordelig op Datona.nl. Bestel je op een werkdag voor 19:00 uur? Dan versturen wij jouw waterafscheider nog op dezelfde dag.