BLACK FRIDAY
t.w.v. 25%
25% korting op álles! BLACK FRIDAY: 25% korting op álles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Verrijdbaar

Verrijdbaar

Moet de werkbank makkelijk te verplaatsen zijn?

Lengte werkbank

Lengte werkbank

Welke maat werkbank heb je nodig?

Prijs

tot
Werkbank

Complete werkplekken

1 - 33 van 66 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Complete werkplekken

Ben je op zoek naar kasten, wanden en tafels voor je werkplaatsinrichting voor je winkel, garage of werkplaats? Dan zit je goed bij Datona.nl! Je vindt bij ons alles, van gereedschapskasten en robuuste werkbanken tot overzichtelijk opbergrekken en haken. Hiermee heb je alle ruimte om te werken en je gereedschap op te bergen. Ons aanbod aan werkplaatsinrichting is geschikt voor zowel professionals als hobby sleutelaars. Bestel je werkplaats meubels en onderdelen online bij Datona.nl!

Complete werkplaatsinrichting

Je bent in één keer klaar als je een complete werkplaatsinrichting koopt. Deze bestaat uit meerdere werkbanken, gereedschapskasten, gereedschapswanden en een gereedschapswagen. De werkplaatsinrichting van ons eigen merk Datona is uitgevoerd in stoer matzwart met een grijsmetalen afwerking. Dankzij meerdere stopcontacten en geïntegreerde tl-verlichting heb je goed zicht en kun je gemakkelijk werken met diverse elektrische gereedschappen en machines. Bovendien heb je in onze complete werkplaatsinrichting alle ruimte voor zowel het grote als het kleine handgereedschap.

Werkplaatsinrichting garage

Het is prettig als de werkplaatsinrichting in je garage overzichtelijk en toegankelijk is. Bij de werkplaats meubels die je vindt bij Datona.nl profiteer je van vele voordelen. Zo zijn alle lades volledig te openen en ligt je gereedschap opgeslagen in zogeheten ‘softmodules’. Deze zorgen ervoor dat het op zijn plek blijft liggen en je het snel kunt vinden. Bovendien kun je met een gereedschapswagen je gereedschap eenvoudig verplaatsen. Je bestelt de werkplaatsinrichting voor je garage eenvoudig online bij Datona.nl!

Goedkope werkplaatsinrichting

Wat je misschien al is opgevallen is dat je bij een goedkope werkplaatsinrichting al gauw uitkomt op ons eigen merk. Wij hebben namelijk speciale benodigdheden en toepassingen voor de werkplaats ontwikkeld. Uit eigen ervaring weten we precies wat er nodig is en waaraan een goede inrichting moet voldoen. Zo profiteer je niet alleen van een goedkope werkplaatsinrichting, maar ook van de hoogste kwaliteit. Bovendien kun je alle prijzen online gelijk inzien en betaal je niets extra voor de levering. Bij Datona.nl is de bezorging namelijk gratis in Nederland en België! Wil je een goedkope werkplaatsinrichting kopen en heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.