20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Lengte werkbank

Lengte werkbank

Welke maat werkbank heb je nodig?

Prijs

tot
Werkplaats inrichtingen

Werkplaatsinrichting garage

1 - 16 van 16 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Werkplaatsinrichting voor de professionele- en hobbymatige klusser

Een stevige werkbank en handige gereedschapskasten behoren tot de standaardinrichting van een werkplaats of garage. Iedere professionele- of hobbymatige klusser heeft een plek nodig om zijn of haar werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om je gereedschap netjes op te kunnen bergen. Met een goede werkplaatsinrichting in de garage heb jij jouw gereedschap altijd binnen handbereik.

Het is mogelijk om iedere werkplaats of garage op een efficiënte manier in te richten. Ongeacht de grootte van de ruimte. Er is enorm veel keuze tussen de formaten en uitvoeringen van werkplaatsinrichtingen. Een volledige werkplaatsinrichting met werkbank en verschillende kasten vind je veel terug bij autogarages, car wrappers en doe-het-zelvers.

Complete werkplaatsinrichting met werkblad voor jouw garage

De werkplaatsinrichting van een garage is niet compleet zonder een robuust werkblad. Het werkblad is jouw terrein, de plek waar jij de nodige werkzaamheden uit kunt voeren. Werkbladen zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Zo kun je kiezen tussen stootvast RVS en eikenhout. Ook de afmetingen van de werkbladen zijn verschillend. De juiste keuze is volledig afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte in de garage. Door alles goed op te meten kom je erachter welke werkbank en gereedschapskasten het beste bij jouw situatie passen. Alle specificaties vind je terug bij de specifieke productinformatie.

Gereedschap ordenen met praktische werkplaatskasten

Jouw waardevolle gereedschap wil je natuurlijk niet kwijtraken. Kies daarom voor handige en veelal afsluitbare werkplaatskasten bij de inrichting van jouw garage. Geef ieder stuk gereedschap zijn eigen plek in één van de kasten of lades. Zo kun je binnen een handomdraai het gereedschap pakken dat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ziet het er ook nog eens fraai uit wanneer alles opgeborgen is.

Veel werkbanken en werkplaatskasten zijn voorzien van een houder voor papierrollen, een prullenbak en een achterwand om gereedschap op te kunnen hangen. Gebruik je regelmatig elektrisch gereedschap? Maak dan de keuze voor een werkbank met stopcontacten zodat je geen onhandige verlengsnoeren of haspels nodig hebt.

Alles voor de inrichting van jouw werkplaats of garage koop je bij Datona

Datona heeft een zeer uitgebreid assortiment als het aankomt op de inrichting van jouw werkplaats of garage. Duurzame materialen zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van de werkbanken en gereedschapskasten. De werkbanken zijn stootvast en ontworpen om urenlang aan te werken. Wil je advies over de juiste werkplaatsinrichting voor jouw garage? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!