Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Werkplaatskast

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Werkplaatskast

Wanneer je vaak een grote klus of reparatie uitvoert, biedt een werkplaatskast uitkomst. Hierin kun je probleemloos lichte en zware gereedschappen geordend opbergen. Je hebt plaats voor sleutels, tangen, schroevendraaiers, doppen en ijzerwaren. Bij Datona.nl kunt je een werkplaatskast in diverse uitvoeringen bestellen. De meest eenvoudige modellen bestaan uit enkele stevige lades of een combinatie van een tussenplateau met een gatenbord in de deur. Daarnaast hebben wij in onze webwinkel werkplaatskasten met een geïntegreerd werkblad op een comfortabele werkhoogte rond de 95 cm. In ons ruime assortiment vind je klus en reparatiebenodigdheden voor zowel ervaren sleutelaars als automonteurs.

Stalen werkplaatskast

De beste plek om gereedschappen op te bergen is een stalen werkplaatskast. Deze is bijzonder stevig en heeft een slagvaste poedercoating die de buitenkant beschermt tegen krassen. In de meeste uitvoeringen is er een gatenbord aangebracht in de kastwand of de deur. Hieraan kun je gemakkelijk gereedschapshaken, magneetstrips, borenhouders of een doppenrails bevestigen. De lades van een stalen werkplaatskast zijn stevig en hebben een heel hoog draagvermogen. Voor het opbergen van waardevolle of kwetsbare onderdelen en gereedschappen kun je het beste kiezen voor een kast met afsluitbare deuren. Sommige uitvoeringen hebben een geïntegreerd slot, andere kunnen met een hangslot worden afgesloten.

Werkplaatskast kopen

Wanneer je serieus aan slag gaat met reparaties en klussen doe je er goed aan om een werkplaatskast te kopen bij Datona. Wij hebben een breed assortiment, zodat je gemakkelijk een complete werkplaatsinrichting kunt samenstellen inclusief gereedschapswanden, opbergrekken of een vakverdeling. Wil je een werkplaatskast kopen, een gereedschapstrolley of andere gereedschappen bestellen voor je dagelijkse werkzaamheden? Bij Datona.nl vindt je alles wat je nodig hebt als monteur en ervaren sleutelaar!