Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Werkplaatskruk

Als je lang aan het klussen bent is het soms prettig om te kunnen zitten. Hiervoor vind je bij Datona.nl de werkplaatskruk. We hebben verschillende modellen, zoals een verrijdbaar exemplaar of een kruk met gereedschapslade(n) of een combinatie van beiden. Hiermee kun je vrij bewegen en je hebt je gereedschap altijd bij de hand. Je kunt de werkplaatskruk eenvoudig online bestellen bij Datona.nl. Je profiteert bij ons van gratis bezorging in Nederland en België!

Werkplaatskruk met wielen

Het is handig om vrij te kunnen bewegen tijdens het klussen. Daarom bieden we je bij Datona.nl een werkplaatskruk met wielen, zwenkwielen om precies te zijn. Hiermee kun je eenvoudig de kruk elke kant opsturen. Bovendien vind je bij ons werkplaatskrukken met wielen en gereedschapsladen. De laden zijn voorzien van een kliksluiting, zodat ze niet zomaar open kunnen vallen. Bestel je werkplaatskruk online bij Datona.nl. We zorgen voor een snelle levering van je order.

Werkplaatskruk met laden

Je zit comfortabel op een verrijdbare werkplaatskruk met laden en je hebt daarnaast alle ruimte voor je gereedschap. Dit neem je direct mee wanneer je heen en weer rijdt op de kruk. Je vindt bij ons werkplaatskrukken met 1 of 3 laden. Daarnaast hebben wij speciale verrijdbare modellen die in hoogte verstelbaar zijn. Ben je dagelijks werkzaam als automonteur? Dan kun je in onze webshop ook een ligkar bestellen die je binnen een handomdraai omtovert in een werkplaatskruk!

Werkplaatskruk kopen

Naast verrijdbare modellen kun je bij ons ook gewoon een rechttoe rechtaan werkplaatskruk kopen. Erg fijn: hoe meer je er bestelt, hoe minder je betaalt. Deze kruk is, net zoals de andere werkplaatskrukken, voorzien van een lekker dik kussen, zodat je comfortabel zit. Bij Datona.nl kun je naast werkplaatskrukken kopen ook andere werkplaatsbenodigdheden bestellen, zoals werkbanken, gereedschapskasten en gereedschapswagens. Je profiteert van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!