Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Werkplaatspers

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Werkplaatspers

Geen werkplaats is compleet zonder werkplaatspers. Hiermee kun je lagers, bouten en assen op maat maken door deze te persen, te buigen of recht te maken. De persblokken die je nodig hebt voor de meest voorkomende werkzaamheden worden door Datona.nl standaard meegeleverd. De stempel aan het uiteinde van de perscilinder kan binnen een handomdraai worden vervangen door speciaal persgereedschap. Een werkplaatspers uit ons assortiment heeft een stevig gelast frame dat zorgt voor stabiliteit. De kleinere uitvoering kun je daardoor gemakkelijk op je werkbank monteren.

Werkplaatspers 20 ton

Hoe hoger de capaciteit, hoe meer werkzaamheden je kunt uitvoeren met een werkplaatspers. De 20 ton uitvoering is geschikt voor zowel lage als hoge werkstukken. Het bed is namelijk verstelbaar tot bijna grondniveau. Daarnaast heb je zelf de keuze hoe je de lagerpers wilt bedienen: manueel (hydraulisch) of pneumatisch via een compressor. Je kunt je werkzaamheden met grote precisie uitvoeren. De werkplaatspers met een capaciteit van 20 ton heeft een duidelijke manometer waarop je constant de druk kunt aflezen. Ook bezit deze een veiligheidsventiel.

Werkplaatspers 50 ton

Zoek je een echte krachtpatser waarmee je zware werkzaamheden kunt uitvoeren? Kies dan voor de werkplaatspers met een capaciteit van 50 ton! De hydraulische pomp heeft een maximale werkdruk rond de 630 bar. Net als veel andere uitvoeringen is de cilinder radiaal verplaatsbaar. Door de bijgeleverde lier is het persbed eenvoudig in hoogte te verstellen. De werkplaatspers met een vermogen van 50 ton heeft een hydraulische pers met een werkbereik tot 988 mm. Naast een veiligheidsventiel is deze werkplaatspers voorzien van terugslagveren. In het ruime aanbod werkplaatsgereedschap van Datona vind je verder ook andere krachtpatsers zoals straalcabines en pijpenbuigers. Zo kun je alle zware werkzaamheden met gemak uitvoeren!

Hydraulische werkplaatspers

In het brede aanbod van Datona.nl vind je gemakkelijk een hydraulische werkplaatspers met de benodigde capaciteit. Je hebt onder meer de keuze uit een vermogen van 10, 20, 30, 40, 45 en 50 ton. De meeste uitvoeringen van de hydraulische werkplaatspers zijn uitgerust met een hydropneumatische bediening om je klussen nog sneller en lichter uit te voeren. Wil je weten welk model qua afmetingen en capaciteit het beste past bij je dagelijkse werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren medewerkers. Ook voor losse onderdelen zoals hydraulische cilinders kun je in onze webwinkel terecht!