BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wielklem voor motoren

Een wielklem, ook wel een inrijklem genoemd, gebruik je om je motor stevig vast te zetten. Het vastzetten van je motor met een wielklem is handig in allerlei situaties. Bijvoorbeeld tijdens het stallen in de winter of bij het vervoeren van je motor met een open aanhanger of een busje. Een groot voordeel van een wielklem ten opzichte van een zijstandaard is dat je de motor rechtop kunt zetten. Zo neemt de motor minder ruimte in beslag en staat hij nog stabieler. Natuurlijk heb je wielklemmen in vele soorten en maten. De meeste zijn echter voor een groot deel van de motoren te gebruiken, ongeacht het merk of model van je motor. Wielklemmen worden vooral voor het voorwiel van de motor gebruikt. Maar ook voor de mensen die hun motor liever met het achterwiel vastzetten, is een wielklem de juiste oplossing. Deze wielklemmen zijn breder waardoor de grote achterband van de motor goed past. Verder kun je kiezen voor verschillende kleuren. Toch zijn veruit de meeste wielklemmen uitgevoerd in een zwarte kleur.

 

Transporteer jouw motor op een veilige manier met een wielklem

Tijdens het transporteren van je motor wil je jezelf geen zorgen maken over de stabiliteit. De motor moet te allen tijde stevig op z’n plek blijven staan. Hiervoor kun je het beste gebruikmaken van een robuuste wielklem. Je motor zal dan geen kant meer op kunnen. De wielklemmen zijn heel gemakkelijk op een aanhanger te bevestigen. Met een aantal grote schroeven monteer je de wielklem op de bodem van jouw aanhanger of busje. Op die manier creëer je eigenlijk je eigen motor aanhanger. Zo’n motor aanhanger komt natuurlijk goed van pas wanneer je veel verschillende circuits wil bezoeken. Ook voor het reizen van en naar verre landen kan het fijn zijn om je motor met een aanhanger mee te nemen.

 

Wielklemmen voor het stallen van motoren

Veel mensen laten hun motor in de winter binnen staan. Doe jij dit ook? Dan wil je jouw motor natuurlijk zo netjes mogelijk stallen. Hiervoor kun je gebruikmaken van een wielklem. Met een wielklem staat jouw motor stabiel en rechtop. Ook neemt de motor minder ruimte in beslag wanneer je gebruikmaakt van een wielklem. Je kunt zelf kiezen of je een wielklem om het voor- of achterwiel plaatst. Het een is niet beter dan het ander: de keuze voor een bepaalde wielklem is volledig afhankelijk van je eigen voorkeur.