BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Zandstraalpistool

Het verf- of roestvrij maken van meubels, carrosserieën en andere objecten is heel eenvoudig wanneer je gebruik maakt van een zandstraalpistool. Hiermee spuit je onder druk straalmiddel of straalgrit op het te behandelen oppervlak. Door de wrijving verdwijnen vuil, verf en roestplekken als sneeuw voor de zon. Bij Datona.nl kun je heel eenvoudig een zandstraalpistool bestellen voor gebruik bij een straalketel of straalcabine. Wil je slechts kleine klussen uitvoeren? Dan behoort ook een handstraler tot de mogelijkheden!

Zandstraalpistool voor hout

Tegenwoordig wordt een zandstraalpistool ook voor hout gebruikt. Dit is een vrij nieuwe techniek voor de behandeling van meubels, die ook wel luchtgommen genoemd wordt. Naast verf helemaal verwijderen kun je het ook gedeeltelijk laten zitten. Een stoel, tafel of houten bank krijgt er een rauwe look van die past bij zowel een landelijke als industriële stijl. Bij het gebruik van een zandstraalpistool voor hout heb je speciaal daarvoor bestemd straalgrit nodig. Dit kun je bij Datona.nl eenvoudig online bestellen.

Zandstraalpistool voor compressor

Je kunt alle kanten uit met een zandstraalpistool voor de compressor. Voor de aansluiting heb je een straalketel nodig om de juiste druk in te stellen. Je bent verzekerd van de beste werking wanneer je luchtcompressor (iets) meer inhoud heeft dan een ketel. Naast een zandstraalpistool voor een compressor vind je bij Datona.nl ook een uitvoering speciaal voor straalcabines. Dankzij onze uitgebreide productinformatie zie je eenvoudig welke uitvoering je voor een cabine nodig heeft.

Zandstraalpistool kopen

Bij Datona.nl kun je heel gemakkelijk een zandpistool kopen. Bij zandstralen is veilig werken net zo belangrijk als efficiënt werken. Daarom bestel je in onze webshop ook heel eenvoudig straalhandschoenen, straalmaskers en andere benodigdheden. Heb je vragen over welk zandstraalpistool je het beste kunt kopen? Dan zitten onze deskundige medewerkers van onze klantenservice voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!