BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Bandenspanningsmeter

Je rijdt een stuk veiliger wanneer de banden van je auto of motor voldoende zijn opgepompt. Met een bandenspanningsmeter kun je dit heel eenvoudig checken. Op de digitale display of manometer wordt de druk nauwkeurig aangegeven. Het maximale bereik verschilt per uitvoering, van circa 4,5 bar tot maximaal 12 bar. Bij Datona bestel je gemakkelijk de bandenspanningsmeter die je nodig hebt, zowel met als zonder geïntegreerde bandenpomp!

Bandenspanningsmeter auto

Wil je niet alleen de luchtdruk meten maar ook direct je banden oppompen? Met een multifunctionele bandenspanningsmeter voor de auto kun je het allemaal. De meeste meters zijn voorzien van een luchtslang die je op een compressor kunt aansluiten. Daarnaast worden er vaak bijpassende nippels of een of meerdere opzetstukken meegeleverd. In de webshop van Datona vind je naast een bandenspanningsmeter voor de auto een ruim aanbod compressor accessoires en -koppelingen om je bestelling compleet te maken.

 

Digitale bandenspanningsmeter

Door het compacte formaat is een digitale bandenspanningsmeter de perfecte metgezel voor op reis. De meter heeft een ruim bereik en kan gebruikt worden om bandenspanning van auto’s fietsen en caravans af te lezen. Een geïntegreerd lampje zorgt ervoor dat je de spanning ook in het donker gemakkelijk afleest. Het enige nadeel van de digitale bandenspanningsmeter is direct ook het grootste voordeel. Doordat je de banden er niet mee op kunt pompen, heb je geen luchtslang of compressor nodig. Zo kun je gemakkelijk en snel een controle uitvoeren. Meestal doe je dit toch bij een benzinestation en daar is altijd wel een luchtpomp aanwezig!

Michelin bandenspanningsmeter

Net zoals de banden van het gelijknamige merk kun je altijd vertrouwen op een Michelin bandenspanningsmeter. Deze is speciaal ontworpen voor professionele autogarages en heeft een officiële licentie die garant staat voor de nauwkeurigheid. De manometer is duidelijk af te lezen en heeft een schaalverdeling van tussen de 0 en de 12 bar. Door je banden met de Michelin bandenspanningsmeter op de juiste luchtdruk te houden slijten je banden minder snel en verbruik je een stuk minder brandstof.

Bandenspanningsmeter kopen

Datona is het complete adres om een bandenspanningsmeter te kopen. Wij hebben een ruim assortiment met benodigdheden om de banden van je auto of motor te controleren en desnoods te repareren of vervangen. Zo vind je bij ons onder andere de volgende producten en apparaten:

Wanneer je besluit om in onze webshop een bandenspanningsmeter te kopen profiteer je van zowel een razendsnelle levering als een uitgebreide service. Stel gerust je vragen aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met deskundig advies.