Shop NU tijdelijk alle fietsitems met maar liefst 25% korting!
t.w.v. 25%
Gebruik de kortingscode: TOURFLITS Profiteer nu met de kortingscode: 'TOURFLITS' van 25% korting op ons uitgebreide assortiment fietsitems!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot
Straalmiddel

Beton stralen

1 - 10 van 10 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 10 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 10 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 11 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 11 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Beton stralen

Voor het grondig reinigen van gevels is beton stralen een beproefde techniek. Door onder hoge druk kleine korrels op het oppervlak te spuiten ontstaat wrijving, wat ervoor zorgt dat vuil en oude verflagen worden verwijderd. Bij Datona kun je speciaal Scorex Si Silicaat bestellen dat bedoeld is om beton mee te stralen. Dit straalmiddel bestaat uit korrels van 0.2-0.8 mm die kapot slaan op het oppervlak. De kinetische energie die daarbij vrijkomt versterkt de reinigende werking. Een ander voordeel is dat de structuur of toplaag van gevelsteen niet beschadigd raakt.

Beton zelf stralen

Bij Datona vind je alle benodigdheden om beton zelf te stralen. Zo kun je bij ons voordelig een geschikte straalketel en straalmiddel kopen. In de ketel wordt de juiste hoge druk opgebouwd, waarna de korrels via de bijbehorende slang en straalpistool naar buiten worden gespoten. Met het oog op jouw gezondheid raden wij je aan om bij dit karwei altijd beschermende kleding te dragen, zoals straalhandschoenen en een straalmasker. Zo kun je veilig jouw oppervlakken van beton stralen. Neem voor vragen contact op met onze deskundige klantenservice.

Beton en hout stralen

Wanneer je oppervlakken van beton en hout wilt stralen, is het straalmiddel dat je bij Datona kunt bestellen de perfecte oplossing. Ons Scorex Si Silicaat bevat namelijk geen ijzer. Doordat er geen ijzerresten achterblijven weet je zeker dat er bij het oververven van bijvoorbeeld een houten ondergrond geen roestvorming ontstaat. Wil je andere materialen dan beton en hout gaan stralen? In ons ruime assortiment hebben wij onder ander straalmiddel voor de volgende toepassingen: