BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Werkplaatsgereedschap

Compressor

1 - 33 van 171 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Compressor

Voor veel werkzaamheden in de werkplaats of garage heb je flink wat kracht nodig. Daarbij komt een krachtige compressor heel goed van pas. Dit type machine is voor monteurs die voertuigen repareren helemaal onmisbaar. Door een luchtpistool op de compressor aan te sluiten kun je in no time banden oppompen, niet alleen van fietsen en motoren maar ook van auto’s en vrachtwagens! Bij Datona heb je een ruime keuze uit zowel diverse soorten compressoren als de meest uiteenlopende accessoires!

Wat is een compressor?

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Een compressor is een apparaat dat een hoge luchtdruk opbouwt. De samengeperste lucht kan vervolgens worden gebruikt om een luchtpistool, verfspuit of zandstraalpistool in werking te zetten. Daarnaast kan de kracht die in een compressor wordt opgebouwd ook op ander persluchtgereedschap worden overgebracht. Er zijn bijvoorbeeld diverse slagmoersleutels en perslucht boormachines die op een compressor kunnen worden aangesloten. Het uitvoeren van werkzaamheden kost daardoor aanzienlijk minder kracht.

Compressor onderdelen

Er zijn vele mogelijkheden om jouw compressor met extra onderdelen en accessoires uit te rusten. Bij Datona heb je een ruime keuze uit diverse producten zoals Airpress drukregelaars, oliewaterafscheiders, olievernevelaars en reduceerventielen. Bovendien vind je in ons ruime assortiment diverse compressor onderdelen die je zowel los als per set kunt bestellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een:

  • Verfspuit met onderbeker
  • Stofblaaspistool
  • Bandenvulmeter
  • Spiraalslang met snelkoppeling

De bovengenoemde onderdelen kun je heel gemakkelijk aansluiten met behulp van onze compressor koppelingen en compressor luchtslangen.

Compressor professioneel

Datona is dé allround webshop voor iedereen die met een compressor professioneel aan de slag gaat. In onze werkplaatsuitrusting voor de garage vind je naast gangbare luchtgereedschappen ook diverse hydropneumatische werkplaatspersen en straalcabines die je op jouw compressor kunt aansluiten. En uiteraard hebben wij een uitgebreid assortiment met compressors voor professioneel gebruik. Bovendien maak je heel eenvoudig jouw bestelling compleet. Wij zorgen standaard voor een snelle levering, zodat jij snel aan de slag kan met jouw bestelde producten.