BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Druppellader

Jouw accu opladen? Dat doe je met de hoogwaardige druppellader van Datona. Je krijgt een 100% gevulde accu zonder dat deze wordt overladen. Hierdoor gaat de accu langer mee. Zeker wanneer je niet vaak gebruik maakt van jouw vaar- of voertuig, is de kans groter dat de accu leegloopt. Ook als de accu zo goed als dood is, krijg je deze weer aan de gang met een druppellader. Hij wordt geleverd met twee aansluitingen, waardoor je deze op de meeste accu’s kunt aansluiten. Bij Datona bestelt je jouw lader eenvoudig online. Je profiteert van een gratis levering!

Druppellader motor

Zoek je een druppellader voor jouw motor, scooter, camper, auto, tractor of boot? Dan zit je goed bij Datona. De lader heeft een laadcyclus met verschillende stappen voor de snelste en meest complete lading. Ook houdt de acculader standaard een accutest wanneer deze wordt aangesloten en daarna ieder half uur tot uur. Je vindt bij ons bovendien een model dat zichzelf uitschakelt bij kortsluiting of ontkoppeling van de accu. Klinkt goed? Bestel dan jouw druppellader voor de motor of een ander vaar- of voertuig bij Datona!

Druppellader OptiMate

Op het gebied van kwaliteit gaat de druppellader van OptiMate een stapje verder dan andere merken. Deze kan namelijk zelfs verwaarloosde accu’s herstellen. Elk model heeft weer zijn eigen voordelen, zoals de OptiMate 2:

  • Interactief laadprogramma, ideaal voor een accu die je af en toe gebruikt
  • 100% veilig voor gevoelige elektronica, bijvoorbeeld eco-vriendelijke auto’s met start-stoptechnologie

Ook de OptiMate 6 is een aanrader. Deze past de stroom aan op de accucapaciteit; een kleine accu krijgt minder, een grote meer. Hieronder zie je een filmpje over deze druppellader van OptiMate.

Druppellader 12v

Je zit goed met een druppellader van 12v, omdat deze geschikt is voor alle 12v accu’s. Naast deze lader vind je bij ons een grotere accu oplader, die je ook kunt gebruiken als starthulp of zelfs compressor voor het oppompen van jouw banden. Deze opladers zijn geschikt voor zowel 12 als 24v accu’s. Wil je naast de accu opladen met onze druppellader van 12v ander onderhoud plegen aan jouw vaar- of voertuig? Alles wat je daarvoor nodig heeft, vind je in ons ruime aanbod motor gereedschap.

Druppellader accu

Zoals eerder aangegeven kan onze druppellader jouw accu ook checken. Zoek je ander gereedschap waarmee je bepaalde onderdelen of vloeistoffen kunt meten of testen? Probeer dan onze:

Door een dergelijke tester of meter te gebruiken, weet je zeker dat jouw vaar- of voertuig veilig werkt. Zeker wanneer je een professionele garage hebt, zijn deze testers en meters onmisbaar. Je bestelt ze eenvoudig samen met jouw accu druppellader. We zorgen voor een snelle levering!