Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Gereedschap

Engels gereedschap

1 - 33 van 40 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Engels gereedschap voor iedere werkplaats

Engels gereedschap heb je regelmatig nodig om te sleutelen aan auto’s of motoren. Engelse motoren of Amerikaanse oldtimers maken bijvoorbeeld gebruik van bouten of moeren waarvoor je Engelse sleutels nodig hebt. Komen er geïmporteerde voertuigen zoals bovenstaande jouw kant op? Dan weet je dat je Engels gereedschap nodig gaat hebben. De verschillen tussen Engels en metrisch gereedschap zijn klein, maar ze zijn er wel. Soms gaat het slechts om tienden van millimeters en is het nodig om een schuifmaat erbij te pakken om het verschil te zien. Toch is het nodig om het juiste gereedschap te gebruiken om bouten of moeren los- en vast te draaien. Wanneer je dit niet doet, bestaat de kans dat de bouten of moeren beschadigd raken. Daarnaast is er een ander groot verschil tussen Engels en metrisch gereedschap: de draairichting.

Voor een heleboel werkplaatsen en garages is Engels gereedschap onmisbaar. Ben jij een hobbymatige- of professionele sleutelaar en wil je gaan werken met Engelse bouten en moeren? Zorg dan voor een complete set met Engels gereedschap zodat jij jouw werkzaamheden eenvoudig en met succes uit kunt voeren.

Verschillende soorten Engels gereedschap

Doppensets, inbussleutels, ringratelsleutels en steeksleutels zijn allemaal beschikbaar met de Engelse maatvoering. Het meeste gereedschap wordt geleverd in complete sets zodat je meteen beschikt over de meest gangbare Engelse maten. Heb je al een uitgebreide set maar ben je een Engelse ring-steeksleutel kwijtgeraakt? Dan kun je natuurlijk ook losse ring-steeksleutels bestellen. De sets met Engels gereedschap en doppen worden geleverd in handige koffers of softmodules. De softmodules en koffers berg je eenvoudig op in jouw gereedschapswagen of -kast. Ieder onderdeel van de gereedschapsset heeft zijn eigen plek in de koffer. Zo kun je gemakkelijk zien of er iets ontbreekt.

Engels gereedschap is, net als metrisch of Europees gereedschap, verkrijgbaar in vele soorten en maten. Met alle Engelse gereedschappen wordt gemeten in inches, zoals ½ inch, ⅜ inch en ⅝ inch. Eén inch is hetzelfde als 2,54 centimeter. Past jouw Europese ringsleutel nét niet? Dan heb je een bout of moer met de Engelse maatvoering voor je.

Engels gereedschap koop je voordelig bij Datona

Werk jij regelmatig met Engelse oldtimers of motoren? Dan is een complete set met Engels gereedschap natuurlijk onmisbaar. Engelse gereedschappen in alle maten en uitvoeringen bestel je gemakkelijk op Datona.nl. Bestel je op een werkdag voor 19:00 uur? Dan wordt jouw nieuwe gereedschap nog op dezelfde dag opgestuurd!