Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Incl. gereedschap

Incl. gereedschap

Wil je meteen een volledige set aanschaffen? Vink dan het vakje inclusief gereedschap aan, dan zie je alle gevulde kisten en/of wagens.

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Prijs

tot

Gekleurde kisten

Het item wat in elke werkplaats past!

Gereedschapskist

Gekleurde kisten

1 - 33 van 35 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gekleurde gereedschapskisten 

Met een gekleurde gereedschapskist breng je jouw werkplaats nog meer tot leven. Klus je ook wel eens op locatie of kom je regelmatig op het circuit? Met een groene, paarse of gele gereedschapskist weet je zeker dat je iedereen jaloers zult maken. Het meenemen van de kist kost geen enkele moeite door het lichte gewicht, compacte formaat en de handvatten aan beide kanten. We hebben deze unieke gereedschapskisten in de volgende opvallende kleuren: blauw, groen, rood, paars, geel en oranje. Het is ook geen probleem als je wat minder wilt opvallen maar wel een mooie en goed afgewerkte gereedschapskist zoekt. Ze zijn er namelijk ook in het wit en zwart. Alle kleuren zijn slijtvast en de deksel van de kist is met een handig cilinderslot veilig af te sluiten. 

Lege en gevulde gereedschapskisten 

Heb je nog geen gereedschap of ben je toe aan wat nieuwe tools? Dan is de gevulde, gekleurde gereedschapskist ideaal voor jou. Je kunt ervoor kiezen om de kist te bestellen met 2, 3 of 4 gevulde lades. De lades zijn dan netjes gevuld met hoogwaardig en veelgebruikt gereedschap, hierbij kun je denken aan schroevendraaiers, een steeksleutelset, ratels met een doppenset en een kniptang. Maar dat is natuurlijk nog lang niet al het gereedschap dat je in de kist zult vinden. Je kunt de productinformatie van onze gevulde kisten bekijken om te zien wat er allemaal aan gereedschap wordt meegeleverd. 

Heb je al meer dan genoeg tools maar niet genoeg plek om ze goed op te bergen? Dan is er ook de optie om een lege gereedschapskist te bestellen. Je zult alle ruimte hebben voor al jouw veelgebruikte tools, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden en mee kunt nemen. 

Gereedschapskisten met drie lades in alle kleuren 

Al onze gekleurde gereedschapskisten zijn voorzien van drie lades en een deksel waaronder je nog meer gereedschap kwijt kunt. Je hebt dus in totaal vier plekken om je tools op te bergen. De ruimte onder de deksel biedt meer plek dan de drie lades die je uit kunt schuiven. Daarnaast is deze ruimte als enige af te sluiten met een sleutel. Bij elke kist worden er twee sleutels meegeleverd. 

Een gereedschapskist in een opvallende kleur koop je bij Datona

Ben jij op zoek naar een nieuwe gereedschapskist? Bekijk dan deze unieke gereedschapskisten en kies je favoriete kleur. De kisten worden gratis bij jou thuis bezorgd. Had je toch liever een andere kleur willen hebben? Je kunt de ongebruikte gereedschapskist gratis retourneren binnen 180 dagen.