Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Werkplaatsgereedschap

Gereedschap opbergen

1 - 33 van 47 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gereedschap opbergen

Er zijn verschillende handige manieren waarop je jouw gereedschap kunt opbergen, zoals aan de wand, in een opbergrek of kast. Bij Datona vind je een ruim aanbod gereedschapshouders, -wanden en opbergrekken en vakverdeling voor laden. Voor al deze systemen geldt dat er is nagedacht over de meest slimme manier om jouw gereedschap op te bergen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een magnetische gereedschapshouder? Door de magneetstrip blijft jouw gereedschap keurig op zijn plek.

Gereedschap opbergen wand

Je houdt jouw werkbank vrij van gereedschap door dit op te bergen aan de wand. Een gereedschapswand beschikt over handige gaten waarin je haken, doppenrails of houders kunt hangen. Met een dergelijke wand in jouw werkplaats of garage houd je de ruimte overzichtelijk en netjes. Je vindt bij ons een gereedschapswand van 122 x 61 cm. Je kunt ook meerdere wanden kopen wanneer je veel gereedschap wilt opbergen aan jouw wand.

Gereedschap opbergen garage

Wanneer je gereedschap wilt opbergen in jouw professionele garage, is het belangrijk dat je dit snel kunt vinden. Hiervoor vind je bij Datona onder andere vakverdelingen die je kunt plaatsen in de laden van jouw gereedschapskast. Onze vakverdelingen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, waardoor er altijd een passende variant is voor jouw gereedschap. Ook fijn: de gereedschapskast is voorzien van een slot. Zo kun je jouw gereedschap veilig opbergen in jouw garage.

5 tips voor een georganiseerde garage >

Gereedschap opbergen tips

Bij Datona geven we je graag tips over hoe je jouw gereedschap het beste op kunt bergen. Zo is het handig om jouw gereedschap per categorie te verzamelen, door bijvoorbeeld een aparte lade voor fietsgereedschap in te richten. Losse schroeven, moeren en spijkers kunnen mooi in aparte bakjes worden verzameld in een opbergrek. Onze gereedschapskasten zijn zeer slim ingedeeld met bijvoorbeeld gereedschapsborden in de deuren. Wil je meer tips over het handig opbergen van jouw gereedschap? Neem dan gerust contact met ons op.