Summer Sale
t.w.v. 20%
Profiteer nu van 20% korting op alles voor je werkplaats Summer Sale: Profiteer nu van 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Gatenbord

Gereedschapshaken

1 - 25 van 25 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 11 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 11 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 12 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 12 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Gereedschap ophangen met gereedschapshaken

Wil je meer overzicht in je werkplaats? En wil je jouw tools altijd binnen handbereik hebben? Dan kun je jouw gereedschap het beste ophangen. Hiervoor heb je twee dingen nodig: een gereedschapsbord en meerdere gereedschapshaken. De haken zijn heel eenvoudig aan de gereedschapswand te bevestigen. Vervolgens kun je allerlei verschillende tools ophangen. Denk bijvoorbeeld aan tangen, schroevendraaiers, steeksleutels, hamers en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om boormachines of andere apparaten met de gereedschapshaken op te hangen.

Gereedschapshaken voor jouw gereedschapsbord

Haken voor gereedschap zijn onmisbaar wanneer je een gereedschapsbord in je werkplaats hebt hangen. De haken passen perfect in de gaten van de gereedschapsborden. Je kunt de indeling van het gatenbord helemaal zelf bepalen. Ook is het mogelijk om meerdere gereedschapshaken bij elkaar te hangen, zodat je bijvoorbeeld grote tools of apparaten op kunt hangen. De reguliere gereedschapshaken van Datona worden per 5, 10 of 20 stuks geleverd. Bepaal hoe jij jouw gereedschapsbord in wil richten en bestel dan het juiste aantal haken voor het ophangen van je tools.

Haken, houders en magneetstrips

Gereedschapshaken zijn niet het enige hulpmiddel om je gereedschap op te hangen. Aan de gereedschapsborden van Datona kun je nog veel meer bevestigen. Houders voor boren, magneetstrips en doppenrails maken jouw gereedschapsbord nog waardevoller. Het meeste gereedschap is magnetisch en kun je daarom eenvoudig aan een magneetstrip ophangen. Heb je veel doppen in verschillende maten? Maak dan gebruik van een doppenrails. Voor boren geldt hetzelfde: gebruik een borenhouder voor al jouw boren en raak nooit meer een exemplaar kwijt. 

Haken voor gereedschap met verschillende afmetingen

De haken voor gereedschap zijn uiteraard in verschillende maten te krijgen. De kleine haken hebben een lengte van slechts 5 centimeter. Als je veel tangen, sleutels of andere tools achter elkaar wil hangen, kun je het beste kiezen voor gereedschapshaken van 20 centimeter. Ook heb je de optie om enkele of dubbele gereedschapshaken te gebruiken. In de praktijk zul je meerdere soorten gereedschapshaken aan je gatenbord bevestigen. Tools hebben immers niet allemaal dezelfde vorm of afmetingen.

Nieuwe gereedschapshaken bestel je voordelig bij Datona

Wil jij jouw gatenbord uitbreiden met gereedschapshaken, magneetstrips, houders of doppenrails? Bekijk dan het volledige aanbod van Datona. Je hebt de keuze uit een heleboel verschillende varianten. Zo zijn er altijd wel haken te vinden die bij jouw gereedschap passen. Alle gereedschapshaken van Datona kun je eenvoudig en voordelig in de webwinkel bestellen.