Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Incl. gereedschap

Incl. gereedschap

Wil je meteen een volledige set aanschaffen? Vink dan het vakje inclusief gereedschap aan, dan zie je alle gevulde kisten en/of wagens.

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Prijs

tot

Grote gereedschapswagen

1 - 29 van 29 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Grote gereedschapswagen

Een reparatie kost veel tijd wanneer je steeds heen en weer moet lopen om jouw gereedschappen te pakken. Met een grote gereedschapswagen uit het assortiment van Datona houd je alles overzichtelijk bij elkaar en binnen handbereik. De eenvoudigste modellen bestaan uit een flink aantal lades in combinatie met een afneembare toolbox. Daarnaast kun je kiezen voor een grote gereedschapswagen met een handige onderkast om zwaardere gereedschappen in op te bergen. Ook voor modellen met extra’s zoals een uitschuifbaar werkblad of een geïntegreerd gereedschapsbord aan de buitenzijde kun je bij ons terecht!

Grote gereedschapswagen leeg

Bij Datona heb je een groot aantal opties wanneer je een grote gereedschapswagen leeg wilt kopen. Alle uitvoeringen in ons uitgebreide assortiment zijn voorzien van 2 zwenkwielen en 2 gewone wielen. Zo kun je de wagen verrijden wanneer je maar wilt om jouw werkzaamheden moeiteloos te verplaatsen. Een grote gereedschapswagen die je leeg bestelt is tenminste voorzien van:

  • Een groot aantal lades
  • Een ruime gereedschapskist
  • Een sterk handvat
  • Een krasvaste coating

Wil je dat bij het ontwerp van een gereedschapswagen echt aan elk detail is gedacht? Kies dan voor een van de lege gereedschapswagens die speciaal door Datona zijn ontworpen! Alle lades zijn kogelgelagerd en daardoor heel eenvoudig en voor de volle 100 procent te openen. Door speciale aangebrachte matten voorkomt je dat jouw gereedschappen gaan schuiven of beschadigen. En nog een voordeel: met onze los verkrijgbare softmodules en gereedschapsets voor verschillende type gereedschappen kun je jouw gereedschapswagen geheel naar eigen inzicht inrichten!

Grote gereedschapswagen gevuld

Bij elke werkplaats zijn er vaker terugkerende reparaties. Wanneer je een grote gereedschapswagen gevuld aanschaft heb je al jouw vaste gereedschappen overzichtelijk bij elkaar. Wij geven in onze productinformatie duidelijk aan uit hoeveel delen de bijgeleverde set bestaat. Bovendien houd je genoeg ruimte over om jouw gevulde gereedschapswagen aan te vullen met de andere gereedschappen die je als monteur of klusser nodig denkt te hebben. Voor vragen over een grote gereedschapswagen die gevuld wordt geleverd, kun je bij onze klantenservice terecht. De deskundige medewerkers van Datona helpen je graag verder met adviezen over het inrichten van jouw werkplaats.