BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Hobby compressor voor de hobbyist kopen in de webwinkel.

Datona weet als geen ander wat voor compressor geschikt is voor de hobby gebruiker. Daarom bevat het assortiment een ruime keus aan hobby compressors. Geschikt voor allerlei werkzaamheden zoals het ontstoffen van uw werkbank of het oppompen van banden. Maar ook voor het aansluiten van luchtgereedschap zoals slagmoersleutels, verfspuiten, beitelhamers, slijpmachines, schuurmachines of boormachines. Al deze accessoires zijn zorgvuldig voor u uitgezocht en zijn perfect passend op onze compressors.

In verschillende soorten en maten zijn onze compressors verkrijgbaar. Zo zit er een grote variatie in de ketelinhoud. Hoe groter de ketelinhoud hoe langer u te werk kunt gaan met de compressor. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als u gebruik maakt van een verfspuit. Ga dan voor een ketel met een grotere ketelinhoud (> 50 liter). Verder bevat het assortiment zowel olievrije als oliegesmeerde compressors.