BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Hydraulische pers 10, 20 of 50 ton direct online kopen.

Uw werkstukken makkelijk persen, buigen of juist recht maken met de krachtige hydraulische pers van Datona! Het veranderen van uw bouten of assen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De hydraulische persen zijn een must-have binnen iedere garage of werkplaats! In de online webwinkel zijn hydraulische persen verkrijgbaar voor op uw werktafel of op een vaste ondergrond. De hydraulische persen zijn er in capaciteiten van 10, 20, 30, 40 en 50 ton te koop.

De hydraulische werkplaatspers heeft een capaciteit van 10 ton. Door plaatsing op een werkbank of andere stabiel ondergrond wordt uw ruimte efficient benut. De pers met een capaciteit van 10 ton, is het enige tafelmodel bij Datona. Het bed van de pers is in hoogte/laagte verstelbaar.

De staande typen hydraulische persen beschikken over een capaciteit van 20, 30, 40, 45 tot en met 50 ton. De cilinder van deze persen zijn radiaal verplaatsbaar, dit maakt het mogelijk om allerlei vormen werkstukken te bewerken. De hydraulische persen zijn tot bijna vloerniveau in te stellen, hierdoor is het plaatsen en bewerken van grote werkstukken ook mogelijk! Deze hydraulische persen zijn zowel manueel (hydraulisch) als pneumatisch (lucht) te bedienen.

Bij de hydraulische pers wordt gevormde persblokken meegeleverd die voor de meest voorkomende werkzaamheden geschikt zijn. De stempel is daarnaast eenvoudig te vervangen voor een eventuele speciale persgereedschap. Alle hydraulische persen zijn voorzien van een een veiligheidsventiel en een manometer. Met de manometer leest u de druk van de pers af.

De hydraulische persen van Datona.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.6, gebaseerd op meer dan 100 klantbeoordelingen.