BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Mobiele compressor

1 - 12 van 12 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Mobiele compressor voordelig online bestellen.

Mobiele compressors zijn erg handig voor in en om het huis of op een andere locatie. Deze worden dan ook veel gebruikt door werknemers van de technische dienst in grote gebouwen. Het assortiment bevat zowel staande als liggende compressors maar ook draagbare compressors. De luchtmachine wordt gebruikt voor het schoonspuiten van motoronderdelen en het gebruik van luchtgereedschap. Vele mobiele compressors beschikken over duidelijke manometers. Hiermee is de keteldruk en de gereduceerde druk van af te lezen. Tot slot beschikken de meeste compressors over een veiligheidsventiel waardoor er nooit overdruk zal ontstaan. Wel zo veilig!

Door middel van een handvat en twee wielen zijn de mobiele compressors verplaatsbaar. De verplaatsbare compressors zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Onder andere bevat het assortiment olievrije en oliegesmeerde compressors. De ketelinhoud varieert van 6 liter tot 300 liter. Maak van uw mobiele compressor een all-round machine met onze compressor tools. Heeft u nog vragen over het gebruik van onze compressors? Neem dan gerust contact op met onze specialisten van de klantenservice.