BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welk merk moet de paddockstand geschikt zijn? Het is eenvoudig andere merken uit te sluiten door het merk wat jij verkiest aan te vinken.

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Motor stalling

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Motor stalling, voor het stabiel vast zetten van uw motor

Voor werkzaamheden aan uw motor is het natuurlijk erg fijn om te weten dat uw motor stabiel en verantwoordt vast staat. Datona biedt verschillende oplossingen en hulpmiddelen voor het stallen van uw motor. Met bijvoorbeeld de motormover is uw motorfiets in een kleine hoek te manoeuvreren. Ideaal voor kleine garages en showrooms.

Daarnaast is met de inrijklem de motorfiets in 1 klik muurvast te zetten. Handig voor op een aanhanger! Verder is het liften van uw motor geen enkel probleem. Met de paddockstands van Datona is dit erg makkelijk. Door middel van de bobbins en adapters is dit voor elke type motorfiets mogelijk gemaakt! Voortaan gaat het smeren, repareren of schoonmaken moeiteloos.