20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Motor mover

Wanneer je door ruimtegebrek moeite hebt met het stallen van je motor, helpt een motor mover je uit de brand. Dit is een hulpmiddel op wieltjes waar je het achterwiel of je motor in zijn geheel op kunt zetten. Verplaatsen is vervolgens geen enkel probleem meer, of je nu langs een smalle steeg moet of een lastige hoek wilt overwinnen. De motor mover kan dankzij meerdere zwenkwielen 360 graden worden gedraaid. In het assortiment van Datona vind je motor movers in uitvoeringen voor de middenbok zijstandaard of voor de motor in zijn geheel.

Motor mover achterwiel

Bij Datona bestel je voordelig een motor mover voor het achterwiel die je ook als paddockstand kunt gebruiken. Hiervoor dien je te beschikken over een motor met bobbins of een bevestigingspunt daarvoor. Het principe is eenvoudig. Je rijdt de motor mover achter het achterwiel en je zet de ‘grijpers’ tegen de bobbins. Vervolgens gebruik je de paddock als hefboom om het wiel geheel te liften. In onze webshop wordt de motor mover voor het achterwiel geleverd inclusief spanbanden en een adapterset voor de bobbins.

Motor mover middenbok

Wanneer je motor een middenstandaard heeft, is een motor mover voor de middenbok de meest voordelige optie. Je zet de motor met de standaard midden op de mover, dat is alles! Door de vier zwenkwielen kun je de motor gemakkelijk naar gewenste plek brengen. Een perfecte oplossing voor een garage of werkplaats waar de ruimte schaars is. Naast de motor mover voor de middenlok vind je bij ons ook een uitvoering voor het achterwiel met een uitsparing voor de zijstandaard. De klantenservice van Datona informeert je graag over de diverse mogelijkheden.

Hydraulische motor mover

Zelfs het optillen van het achterwiel is niet nodig wanneer je een hydraulische motor mover om je band zet. Vervolgens pomp je met een hydraulisch pedaal de mover omhoog en wordt de achterzijde automatisch gelift. Met het achterwiel vrij is het heel eenvoudig om de motor vervolgens te verplaatsen. Gebruik je een hydraulische motor mover vooral om je motorfiets voor de winter te stallen? Dan adviseren we je om een van onze motorhoezen mee te bestellen. Daarmee krijgt stof geen grip op het motorblok. Bij Datona vind je alles wat je nodig hebt voor je motor en je werkplaats. Wij zorgen standaard voor een snelle levering van je motor mover!