Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot
Werkplaatsgereedschap

Ontvetterbak

1 - 25 van 25 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Ontvetterbak

Het is een koud kunstje om auto-, motor- of fietsonderdelen te ontvetten wanneer je gebruik maakt van een ontvetterbak. Hiermee combineer je het gemak van een opvangreservoir en een volledig toegeruste werkplek. Via het kraantje stroomt de ontvetter over jouw te reinigen onderdelen heen waarna het wordt opgevangen en opnieuw kan worden gebruikt. Wanneer je kiest voor een complete ontvetterbak set, krijg je een handige automatisch borstel meegeleverd. Zo heb je nog meer gebruiksgemak!

Ontvetterbak pomp

Wanneer je vaak onderdelen ontvet in een ontvetterbak, is de pomp na enige tijd aan vervanging toe. Bij Datona kun je deze voor een hele scherpe prijs online bestellen. Onze uitvoeringen zijn uitsluitend geschikt voor koudontvetter en werken op 12-230 volt. De ontvetterbak pomp heeft de perfecte pasvorm voor de ontvetterbakken uit ons assortiment. Het snoer heeft een lengte van rond de 78 centimeter, zodat je gemakkelijk bij een stopcontact komt. In onze webshop profiteer je bovendien van een ruime garantie!

Ontvetterbak vloeistof

Om probleemloos minerale oliën en vetten op te lossen, is een koudontvetter een uitstekende ontvetterbak vloeistof. Deze wordt veel toegepast in de industrie, onder andere om mechanische onderdelen van auto’s, motoren en machines vetvrij te maken. Een koudontvetter vormt geen emulsie met water. Op voorwaarde dat je een water/olie afscheider voor de rioolinlaat plaatst, kun je de ontvetterbak vloeistof samen met het spoelwater afvoeren. Heb je nog vragen over het gebruik of over andere producten voor het reinigen en onderhoud van jouw onderdelen? Onze klantenservice geeft je graag deskundig advies!

Ontvetterbak kopen

Bij Datona profiteer je van een razendsnelle levering wanneer je een ontvetterbak gaat kopen. Je geniet van dezelfde service wanneer je een opvangbak voor olie voor jouw werkplaats of een complete werkplaats-inrichting bestelt. Wil je niet alleen een ontvetterbak kopen maar zoek je daarnaast producten of apparaten om roest te verwijderen? Bekijk dan ook eens ons ruime aanbod met benodigdheden voor het stralen. Wij zijn je graag van dienst!