20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Gereedschap opbergen

Opbergrekken en bakken

1 - 15 van 15 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Opbergrekgereedschap

Je kunt jouw ijzerwaren handig verzamelen in een opbergrek voor gereedschap. Het rek bestaat uit een systeem met meerdere bakken, eventueel in verschillende formaten. Je vindt bij Datona onder andere verrijdbare rekken en rekken voor jouw werkbank of de wand. De bakken zijn aan de voorkant voorzien van een plaatje waar je een sticker op kunt plakken met tekst. Zo weet je precies wat er in welke bak zit en kunt je jouw gereedschap snel vinden in het opbergrek.

Opbergrek gereedschap bakken

Je vindt bij Datona ons opbergrek voor gereedschap met 15 tot wel 90 bakken. Je kunt de bakken individueel uit het rek halen, waardoor je gemakkelijk bij jouw gereedschap kunt. Bovendien kun je de bakken los meenemen wanneer dat nodig is. We hebben ook een rek dat je eenvoudig aan de muur bevestigt. En wat dacht je van een opbergrek voor jouw gereedschap met bakken én een magneetstrip? Zeer handig om jouw kleine gereedschap overzichtelijk op te bergen!

Opbergrek gereedschap kopen

Naast een opbergrek voor gereedschap kopen kun je ook losse bakken bestellen. Deze zijn handig te stapelen en te koppelen. Bij Datona vind je ook andere systemen waarin je jouw gereedschap kunt opbergen, zoals een gereedschapswand of -kast. Bovendien hebben we een handige gereedschapshouder met magneetstrip. Hierop blijft jouw gereedschap goed hangen! Wil je één of meerdere van onze opbergsystemen of een opbergrek voor gereedschap kopen? Dat doet je bij Datona eenvoudig online!