BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Type (Sleutel)

Type (Sleutel)

Je kunt kiezen voor verschillende varianten sleutels.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot

Gereedschap voor het onderhoud aan remmen

De handige doe-het-zelver voert natuurlijk zelf het onderhoud aan de remmen van zijn of haar auto uit. Hiervoor heb je wel het een en ander nodig, namelijk speciaal rem gereedschap. Met het juiste rem gereedschap hoeft het uitvoeren van onderhoud aan remmen helemaal niet moeilijk te zijn en kun je dit prima zelf. Zo bespaar je op de hoge kosten van een professionele garage. Het uitvoeren van onderhoud aan remmen doe je met enige regelmaat. Hoe vaak precies is afhankelijk van het gebruik. De remmen van een voertuig behoren natuurlijk tot één van de belangrijkste onderdelen om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het is om die reden dan ook uiterst belangrijk om het onderhoud aan de remmen niet uit te stellen. Er zijn verschillende werkzaamheden die je aan de remmen van een auto, motor, bestelbus of ander voertuig uit kunt voeren. Voor iedere klus gebruik je weer ander rem gereedschap.

 

Remontluchters, terugstelsets, felssets en overige benodigdheden

In ons assortiment met rem gereedschap vind je alles wat je nodig hebt om het onderhoud aan de remmen van jouw voertuig uit te kunnen voeren. Zo hebben we meerdelige sets met remontluchters en alle overige benodigdheden. Hiermee ontlucht je het remsysteem binnen een handomdraai. De complete sets worden geleverd in een handige kunststof opbergkoffer. Verder kun je gebruikmaken van een terugstelset voor het terugstellen van de remcilinder van de remklauw. Dit gereedschap heb je nodig omdat gebruikte remblokken dunner zijn dan een nieuw setje. Om de nieuwe remblokken te kunnen plaatsen, moet er dus eerst ruimte gemaakt worden. Ook het vervangen van de remleidingen is af en toe nodig. Hiervoor gebruik je een handige en onmisbare snij- en felsset. Andere musthaves voor het werken aan remmen van auto’s zijn bijvoorbeeld remleiding sleutels.

 

Al jouw nieuwe rem gereedschap koop je online op Datona.nl

Wanneer je zelf aan de remmen van je auto of ander voertuig gaat sleutelen, zul je een hoop kosten besparen. Het uitvoeren van onderhoud aan remmen kun je gemakkelijk zelf. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je het juiste rem gereedschap in huis hebt. Bij Datona vind je een ruim assortiment met allerlei benodigdheden voor het sleutelen aan remmen. Met ons rem gereedschap kun je nauwkeurig en veilig te werk gaan. Dit is wel zo belangrijk bij dit cruciale onderdeel van een voertuig. Je kunt al jouw nieuwe rem gereedschap eenvoudig online bestellen op Datona.nl. Je complete bestelling zal gratis worden geleverd!