BTW-vrije dagen
t.w.v. 21%
21% korting op alles! BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot
Straalmiddel

Staal stralen

1 - 23 van 23 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Staalstralen

Er zijn vele manieren om roest, vuil en verf van metalen oppervlakken te verwijderen, maar staalstralen is een van de snelste methodes. Het werkt heel eenvoudig. Door speciale korrels of straalgrit onder hoge druk op een stalen oppervlak te stralen creëer je een schurende werking. Hierdoor worden zowel roest als vuillagen op een grondige manier verwijderd. In de uitgebreide webshop van Datona vind je verschillende straalmiddelen voor staalstralen. Deze kunnen zowel per zak worden geleverd als in grote aantallen worden afgenomen.

Zelf staal stralen

Wanneer je beschikt over een straalketel, een straalcabine of een handstraler kun je eenvoudig zelf staalstralen. Bij Datona bestel je de bovengenoemde machines en gereedschappen eenvoudig online. Verder heb je een straalpistool en bijbehorende opzetstukken oftewel nozzles nodig om zelf te staalstralen. Bij gebruik van een straalketel is het bovendien belangrijk om je gezicht en lichaam goed te bedekken voordat je met het ‘echte werk’ begint. Voor vragen kun je bij onze klantenservice terecht. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!

Staal stralen korund

Maak je gebruik van een straalcabine om metalen onderdelen te ontroesten? Dan is staalstralen met Korund een van de beste opties. Dit straalmiddel bestaat uit hoekige korrels van zo’n 0,8 tot 1,2 mm. Deze zorgen voor een ruw oppervlak dat vervolgens gemakkelijk hecht. Je kunt ook prima staalstralen met Korund om kunststoffen of rubber schoon te maken. Werk je bij voorkeur met een straalketel? Dan adviseren wij je om te kiezen voor Soda of aluminiumsilicaat. Beide zijn in onze webshop verkrijgbaar. Bij Datona kun je straalmiddel kopen voor de meeste uiteenlopende technieken zoals:

Wat je ook bestelt, bij ons profiteer je standaard van een razendsnelle levering!