Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt straalmiddel

Geschikt straalmiddel

Welk straalmiddel wil je gebruiken in de cabine of ketel?

Prijs

tot
Stralen

Straalcabine

1 - 21 van 21 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Straalcabine

Zandstralen is een efficiënte manier om roest en verfresten te verwijderen. Met een straalcabine doe je dit in een perfect gecontroleerde omgeving, zodat je geen masker of beschermende bril nodig heeft. Aan de buitenzijde zijn twee openingen voor je handen aangebracht zodat je het werkstuk in de cabine zelf kunt behandelen. Via het venster aan de bovenzijde heb je perfect zicht op de werkzaamheden, mede dankzij de ingebouwde verlichting.

Wanneer je bij Datona een straalcabine bestelt, worden de benodigde hulpmiddelen zoals het straalpistool, een set nozzles, veiligheidshandschoenen standaard meegeleverd. Ook krijg je een set glasfolie om de binnenzijde van vensterglas tegen beschadigingen te beschermen.

Straalcabine voor velgen

Je hebt genoeg werkruimte nodig wanneer je een straalcabine voor velgen wilt gebruiken. Wij adviseren je om te kiezen voor een inhoud van minimaal 110 liter. Verder is het belangrijk dat je het juiste straalgrit uitzoekt. Let op: aluminiumsilicaat is alleen geschikt wanneer je jouw velgen met een straalketel behandelt. Bij de straalcabine voor velgen heb je korund (aluminum oxide) of glasparel nodig. Om lichte roest te verwijderen raden wij je aan om te kiezen voor glasparel. Deze straalgrit is zeer geschikt voor de behandeling van zachte metalen. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste druk instelt die bij het door jouw gekozen straalmateriaal en het te bewerken oppervlak hoort.

Straalcabine 110 liter

Wanneer je werkzaam bent als automonteur bespaart een straalcabine van 110 liter je een hoop werk. Deze cabine wordt geleverd in een handig tafelmodel dat een beperkte ruimte inneemt. In de straalkast verwijder je moeiteloos de meest hardnekkige roest en verfresten op een motorblok carburateur of bouten en moeren. Je legt een werkstuk of onderdeel eenvoudig op het stalen rooster van een straalcabine met 110 liter inhoud. Het gebruikte straalmiddel valt via de onderzijde weer terug in het reservoir. Zo wordt het voortdurend aangezogen en hergebruikt. Bij Datona vind je naast een straalcabine heel gemakkelijk extra straalcabine accessoires , een straalpistool en straalhandschoenen.

Straalcabine kopen

Wanneer je voor de werkplaats uitrusting van een garage professionele apparatuur nodig heeft, zit je bij Datona goed. Daarnaast kun je ook een kleine straalcabine kopen voor de bewerking van kleine sieraden, juwelen, bouten en moeren. Bij dit model wordt standaard een voetpedaal voor de bediening meegeleverd. Wil je juist een extra geavanceerde straalcabine kopen voor meer industriële doeleinden? Kies dan voor een groter model, waarin je ook grotere werkstukken kunt plaatsen. Onze klantenservice informeert je graag over de verschillende mogelijkheden.