Summer Sale
t.w.v. 20%
Profiteer nu van 20% korting op alles voor je werkplaats Summer Sale: Profiteer nu van 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 11 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 11 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 11 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 12 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 12 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Straalmasker

Hoewel er bij zandstralen allang geen zand meer wordt gebruikt maar grit, blijft het belangrijk om je ogen en longen goed te beschermen. Dat doe je eenvoudig met een professioneel straalmasker van Datona. Deze vorm van bescherming heeft het model van een poncho die over je schouders en een groot deel van je bovenlichaam valt. Het vensterglas bied je uitstekend zicht, terwijl jouw gezicht volledig is bedekt. En, niet onbelangrijk: je kunt onbelemmerd blijven doorademen onder het straalmasker.

Straalmasker straalketel

Je kunt niet zonder straalmasker wanneer je met een straalketel aan de slag gaat. Deze machine wordt namelijk gebruikt in de open ruimte. In tegenstelling tot een straalcabine is jouw gezicht daardoor niet automatisch beschermd. Bij Datona kun je net zo gemakkelijk een straalmasker als een straalketel online bestellen. Je heeft daarbij een ruime keuze uit zowel een handzame, compacte ketel als een variant met een ruimere inhoud. Afgezien van de luchtcompressor worden de andere benodigde onderdelen standaard meegeleverd!

Straalmasker kopen

Wil je slechts af en toe of juist met regelmaat carrosserieën, meubels of andere oppervlakken zandstralen? In alle gevallen ben je bij Datona aan het juiste adres. Ons luxe straalmasker is geknipt voor de professional die comfortabel en veilig wil werken. Aan de binnenzijde is een helm aangebracht die in een kleine, medium en een grote stand kan worden ingesteld. De buitenkant is van hoogwaardig leer, terwijl via ventilatiegaten met gaas aan de zijkant de lucht voortdurend wordt ververst. Hoewel het beschermglas met gaas extra beschermd is, kan het op den duur slijten. Daarom kun je in onze webshop voordelig reserveglazen bestellen. Ook het straalgrit, de straalhandschoenen en zandstraalpistolen die je nodig heeft vind je bij Datona. Wij zorgen voor een razendsnelle levering van jouw bestelling!