datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

Vacature: Commercieel medewerker Duitse webshop (Datona.de)

Spreek en schrijf jij de Duitse taal vlekkeloos? Ben je verkoopgericht? En vind je het fantastisch om te verkopen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wegens succes, zijn we voor onze webwinkel Datona.de per direct op zoek naar een gemotiveerde en commercieel medewerker voor onze Duitse webshop; Datona.de.

Klantenservice Datona

De klanten van Datona waarderen onze service gemiddeld met een 9.2. Met dank aan deze uitstekende service hebben we in 2014, 2015, 2016 en 2017 de Nederlandse Shopping Awards gewonnen . En in België de BeCommerce Awards in 2015 en 2016 als beste webshop van België. Alles draait bij ons om de beste service.

Als commercieel medewerker help je klanten bij hun zoektocht naar het juiste product. Je beantwoordt vragen en je doet er écht alles aan om de klant te helpen. Met een glimlach. Wij vinden het belangrijk dat je dit ook overdraagt in je communicatie met onze Duitse klanten.

Kantine Datona

Wie zijn we:

We zijn een jong en snel groeiend internetbedrijf uit Noord-Nederland. En verkopen alles voor de werkplaats, zoals gereedschapswagens, werkbanken, doppensets en oprijplaten. We runnen 18 webwinkels met 65.000 artikelen (eigen voorraad) en hebben meer dan 60.000 klanten in Nederland, België en Duitsland.

Vorige jaar (2016) zijn we gestart met onze webwinkel in Duitsland, namelijk Datona.de. Deze webshop groeit snel, daarom zoeken we een commercieel talent. Het kantoor en magazijn zijn gevestigd in - het mooie - Haulerwijk (Friesland). In de driehoek Assen-Drachten-Groningen.

Magazijn

Werkzaamheden:

Als commercieel medewerker beantwoord je vragen die je krijgt via de telefoon, e-mail en chat. Je maakt offertes en benadert (telefonisch) nieuwe klanten. Je tovert een glimlach op het gezicht van de klant. Daarnaast ken je de Duitse klant als geen ander en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen om verkopen te behalen via online en offline kanalen.

Je overlegt regelmatig met de Nederlandse sales- en de marketingafdeling, en je signaleert kansen op de Duitse markt.

Wij vragen:

  • Je hebt een MBO/HBO opleiding gevolgd het liefst in de richting marketing/communicatie.
  • Je beheerst uitstekend de Duitse taal in woord en geschrift (gelijk aan een native speaker).
  • Je leest en schrijft de Nederlandse taal vrij goed.

Wij bieden:

  • Je ontvangt een contract voor minimaal 6 maanden.
  • Je krijgt een contract voor 32-40 uur.
  • Je werkt in een jong en snelgroeiend internetbedrijf.
  • Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien.

Je krijgt een parttime baan (32-40 uur) binnen een jong en snelgroeiend internetbedrijf, met ruimte voor eigen inbreng, goede arbeidsvoorwaarden en een toffe werksfeer.

Interesse? Schrijf dan snel een brief + cv naar annemiek@datona.nl.

loader