Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Gereedschap opbergen

Vakverdeling

1 - 33 van 40 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Vakverdeling

Je weet als monteur en klusser snel jouw bouten, schroeven en moeren te vinden wanneer je gebruik maakt van een vakverdeling. Door deze in een apart vak te bewaren creëer je voor jezelf direct overzicht. Een vakverdeling van Datona is gemaakt van slagvast ABS. Deze kunststof is licht van gewicht en makkelijk te plaatsen in een van de lades van jouw gereedschapskast of -kist. Daarnaast kun je ook vakverdelingen vinden voor gereedschapswagens. Je vindt het allemaal bij Datona!

Vakverdeling gereedschapswagen

Datona is de veelzijdige webshop waar je gemakkelijk een complete werkplaatsuitrusting voor jouw garage kunt kopen. Door het plaatsen van een vakverdeling in jouw gereedschapswagen kun je elke lade afzonderlijk inrichten. Dit opbergsysteem heeft een perfecte maatvoering voor de gereedschapswagens die je eveneens bij Datona kunt bestellen. Bovendien vind je bij ons andere oplossingen om gereedschap op te bergen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan:

Als je bovengenoemde systemen met een vakverdeling voor jouw gereedschapswagen uitbreidt, zal het niet snel meer gebeuren dat je een onderdeel of een stuk gereedschap over het hoofd ziet!

Vakverdeling kopen

Bij Datona heb je een ruime keuze aan diverse uitvoeringen wanneer je een vakverdeling gaat kopen. Een systeem met 6 compartimenten is bijvoorbeeld heel praktisch voor het opbergen van bouten en moeren. Daarnaast vind je bij ons ook uitgebreide vakverdelingen met losse vakken voor steeksleutels, tangen en schroevendraaiers. Door een vakverdeling te kopen zorg je er bovendien voor dat jouw gereedschappen goed worden beschermd. Voor jouw vragen kun je bij onze deskundige klantenservice terecht. Onze medewerkers geven je graag advies!