20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Soort doppen

Soort doppen

Maak hier een keuze tussen alle soorten doppen.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Motor gereedschap

Alle motorgereedschappen

1 - 27 van 27 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Alle soorten motorgereedschap

Sleutel jij regelmatig aan motoren? Op hobbymatige of professionele basis? Dan komt goed motorgereedschap zeker van pas. Iedere klus of onderhoudsbeurt voor je motor begint namelijk met het juiste gereedschap. Hiermee maak je de klus eenvoudiger en voorkom je dat het te intensief wordt om aan motoren te sleutelen. Kortom, om veilig en verantwoord te kunnen sleutelen is passend motorgereedschap onmisbaar. 

De volgende gereedschappen vind je onder andere in ons assortiment: motorbanden demonteerapparaten, spaaksleutels, balanceerapparaten, voorvork sleutels, verentrekkers en kabelsmeerders. Heb je bepaald gereedschap nodig en zie je het niet terug in ons assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij kijken graag met je mee! 

Basisgereedschap voor de motor

Of je nou veel of weinig bezig bent met het sleutelen aan je eigen motor, het is altijd handig om als basis wat motorgereedschap in huis te hebben. Natuurlijk wil je dat het zo min mogelijk nodig is om aan je motor te sleutelen, maar uiteindelijk moeten we er bijna allemaal aan toegeven. Vooral bij oudere motoren kan het wel eens of regelmatig voorkomen dat er een kleine reparatie uitgevoerd moet worden. 

Met wat handig basisgereedschap voor motoren kun je kleine werkzaamheden zelf uitvoeren en hoef je niet iedere keer naar de dealer of garage. Kost misschien wat meer tijd maar het verlaagt wel de kosten van het motorrijden. Ook leer je door het sleutelen jouw motor en de techniek beter kennen!

Gereedschap voor garages en werkplaatsen in de motorbranche

Wanneer het jouw beroep is om te werken aan motoren, wil je natuurlijk dat de garage of werkplaats voorzien is van het beste motorgereedschap. Professionele apparatuur en sterk gereedschap zorgt ervoor dat jouw werkdag een stuk prettiger wordt. Ook als eigenaar van een werkplaats wil je dat jouw medewerkers gebruik kunnen maken van het beste gereedschap. Bekijk daarom het assortiment van Datona met kwalitatief hoogwaardig gereedschap voor garages en werkplaatsen in de motorbranche. 

Motorgereedschap koop je bij Datona

Heb je motorgereedschap nodig en wil je het graag snel in huis hebben? Bestel dan via Datona.nl. Wanneer je op werkdagen voor 19:00 uur bestelt, heb je jouw nieuwe motorgereedschap de volgende werkdag al in huis. Wij versturen je bestelling gratis! Is het bestelde gereedschap toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem, bij ons kun je jouw bestelling gratis retourneren binnen 180 dagen. Daarnaast profiteer je van minimaal twee jaar garantie op al onze producten.