EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Maatvoering

Maatvoering

Welke maat moet de opname van de dop hebben?

Prijs

tot
Speciaal geselecteerd

Plaatwerk gereedschap

1 - 17 van 17 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Plaatwerk gereedschap voor het herstellen van deuken

Werk je in een garage en ben je vaak bezig met het herstellen van plaatwerk? Of ben je een hobbyist en wil je de deuken in je eigen auto herstellen? Wat je beweegredenen ook zijn, voor het herstellen van deuken in plaatwerk heb je speciaal gereedschap nodig. Iedere deuk is anders. Ook de plek van de deuk en de oorspronkelijke vorm van het plaatwerk zal nooit exact hetzelfde zijn. Daarom is het belangrijk dat je flexibel bent tijdens het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Het plaatwerk gereedschap dat je gebruikt moet passen bij de desbetreffende klus. Een set met een uitdeukhamer en tassen is bijvoorbeeld alleen te gebruiken als het mogelijk is om het plaatwerk aan beide zijden te bereiken. En wil je deuken uit een uitlaatpijp of uitlaatfilter verwijderen? Dan heb je een optromper met de juiste diameter voor jouw uitlaatpijp nodig. Bekijk dus altijd goed welk plaatwerk gereedschap jij nodig hebt om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Weet je niet zeker welk gereedschap jij het beste kunt gebruiken? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Herstel de carrosserie van een auto met het juiste plaatwerk gereedschap

Met plaatwerk gereedschap herstel je deuken in allerlei soorten auto’s. Deuken in het plaatwerk van een auto kunnen op veel verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door het botsen tegen een paaltje tijdens het inparkeren of door een extreme hagelbui. Gelukkig komt een hagelbui die deuken in je auto veroorzaakt niet zo vaak voor in Nederland. Heb je een deuk in je eigen auto of wil je deuken in andermans auto herstellen? Dan kun je er met plaatwerk gereedschap voor zorgen dat de auto er weer als nieuw uitziet. Plaatwerk gereedschap wordt met name gebruikt voor het herstellen van deuken in een motorkap, spatborden of andere onderdelen van de carrosserie.

Complete sets met plaatwerk gereedschap

Bij Datona vind je verschillende sets met plaatwerk gereedschap. Er zijn varianten waarbij je volledig met de hand te werk gaat. Deze sets zijn voorzien van uitdeukhamers, tassen en een aambeeld. Dit is alles wat je nodig hebt om schade in het plaatwerk van een auto te herstellen. Ideaal voor de klusser die af en toe bezig is met het verwijderen van deuken. Ben je op regelmatige basis bezig met het herstellen van plaatwerk? Dan is het aan te raden om te kijken naar sets met hydraulisch plaatwerk gereedschap. Met deze sets kun je zwaarder werk verrichten en grotere schades herstellen. De meeste sets met plaatwerk gereedschap worden geleverd in een handige koffer.