Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Prijs

tot
Gereedschapswagen

Alle gereedschapswagens

1 - 33 van 190 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Alle Gereedschapswagens

Extra veel opbergruimte en gemakkelijk werken, dat doe je met de gereedschapswagen van Datona.nl. Deze is namelijk voorzien van wielen, waardoor je de wagen eenvoudig kunt verplaatsen. Je hebt de keuze uit een losse gereedschapswagen, een wagen met gereedschapskist erop of een losse gereedschapskist. Bij Datona.nl verkopen we gereedschapswagens en -kisten in diverse uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een model inclusief bijpassend gereedschap.

Gereedschapswagen gevuld

Je hebt meteen alles wat je nodig hebt in je garage of werkplaats met een gereedschapswagen die gevuld is met gereedschap. Hoe groot deze wagen is en hoeveel gereedschap erin zit, is afhankelijk van je wensen. Bij Datona.nl vind je modellen met tot wel 447 delen aan gereedschap! De laden waarin het gereedschap ligt zijn geheel te openen. Bovendien hebben we een gereedschapswagen gevuld met gereedschap. Aan de geïntegreerde gatenborden kun je bovendien gemakkelijk diverse gereedschappen ophangen

Gereedschapswagen leeg

Heb je al een hele voorraad gereedschap of wil je dit liever los kopen? Geen probleem bij Datona.nl! Je vindt bij ons namelijk ook een gereedschapswagen die leeg is. Net zoals de gevulde variant zijn deze gereedschapswagens in veel gevallen voorzien van een ‘quick lock systeem’. De 100%-ladenopening sluit perfect en valt niet zomaar open. Bovendien hebben veel van onze gereedschapswagens een slot, zodat je handgereedschap veilig op kunt bergen.

Gereedschapswagen goedkoop

Ben je op zoek naar een goedkope gereedschapswagen? Dan zit je goed bij Datona! Je kunt namelijk de prijzen van alle producten op onze website inzien. Zo weet je precies hoeveel je betaalt. En er komen geen kosten overheen, want onze bezorging is helemaal gratis in Nederland en België! Ook al profiteer je bij Datona.nl van een gereedschapswagen die goedkoop is, je levert niet in op kwaliteit. Wij bieden alleen duurzame producten aan van hoge kwaliteit.

Beta gereedschapswagen

In het ruime aanbod van Datona.nl vind je onder andere de Beta gereedschapswagen. Dit is vooral een aanrader als je werkt met zware gereedschappen. Het draagvermogen van de verschillende gereedschapswagens varieert tussen 800 tot 1000 kilo! Dit wordt bij elke gereedschapswagen duidelijk aangegeven. Bovendien heeft elk model een handige werktop en zwenkwielen met rem, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken. Bestel je Beta gereedschapswagen bij Datona.nl. Je profiteert van een snelle en gratis levering. Als je op een werkdag voor 19.00 je bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Gereedschapswagen kopen

Bij Datona.nl kun je eenvoudig online een gereedschapswagen kopen. Bovendien vind je bij ons gereedschapskisten en -koffers die je eventueel kunt combineren met de gereedschapswagen. Zo heb je alles bij de hand wanneer je wilt sleutelen aan een auto of motor. Ook de professional kan bij Datona.nl hoogwaardig gereedschap of een gereedschapswagen kopen. Producten in zowel grote als kleine aantallen bestel je bij ons eenvoudig online.