Bouwvak Deals
t.w.v. 20%
Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles! Met de kortingscode BV25 ontvang je 20% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Aantal lades

Aantal lades

Wil je 1,2,3 of 5 lades?

Prijs

tot
Gereedschapswagens

Gereedschapswagen leeg

1 - 33 van 42 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Gereedschapswagen leeg

Het is altijd handig om veel gebruikte gereedschappen direct bij de hand te hebben. Een gereedschapswagen die leeg wordt geleverd richt je gemakkelijk naar eigen inzicht in. Bij Datona bestel je dit onmisbare onderdeel voor een garage of werkplaats voordelig online. In onze uitgebreide webshop voor professionals en hobbyisten is de gereedschapswagen leeg verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een model met afneembare topkist is handig bij spoedklussen. Hierin kun je probleemloos het basisgereedschap kwijt dat je nodig hebt. Onze gereedschapswagens zijn voorzien van een werkblad aan de bovenzijde. Bij veel modellen bevindt zich aan de zijkant een gereedschapsbord.

Gereedschapswagen leeg goedkoop

Zeker wanneer je al veel gereedschap in huis hebt is een gereedschapswagen die leeg is een goedkoop alternatief voor een gevulde gereedschapswagen. Ontbreekt er nog iets in je collectie? Bestel dan een van onze handige specialistische gereedschapsets. Zo vind je in ons assortiment onder andere:

Bij Datona zijn de standaarduitvoeringen van de gereedschapswagen niet alleen leeg en goedkoop, maar ook van degelijke kwaliteit. Alle modellen beschikken over tenminste twee zwenkwielen en een solide rem. De laden zijn volledig te openen en door middel van een cilinderslot gemakkelijk te vergrendelen.

Gereedschapswagen leeg kopen

Bij Datona profiteer je van een snelle levering wanneer je een gereedschapswagen leeg gaat kopen. Daarnaast hebben wij deskundige medewerkers die je graag meer vertellen over onze producten en de verschillende toepassingen. Naast eenvoudige gereedschapswagens kun je kiezen voor een gereedschapswagen-set. Deze heeft een opbouw met een afneembare gereedschapskist. Weet je niet welke gereedschapswagen je leeg wilt kopen? Stel je vragen aan onze onze klantenservice. Wij bieden je expertise waar je op kunt bouwen!