Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Geschikt straalmiddel

Geschikt straalmiddel

Welk straalmiddel wil je gebruiken in de cabine of ketel?

Voor het stralen van

Voor het stralen van

Het materiaal wat je wilt stralen is van belang voor het straalmiddel wat je gebruikt.

Prijs

tot

Straalgrit

1 - 26 van 26 producten
Sorteren
Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Straalgrit

Zandstralen is een oude, betrouwbare techniek om metalen oppervlakken en meubels grondig schoon te maken. Bij Datona kun je heel gemakkelijk het straalgrit bestellen dat je nodig hebt. Je kunt er probleemloos roestplekken, lak en verf mee verwijderen. De te bewerken materiaalsoort bepaalt welk type straalgrit je het beste kunt gebruiken. Daarnaast maakt het verschil uit of je gebruik maakt van een straalketel of een straalcabine. Bij onze productgegevens vind je hierover uitgebreide informatie!Straalgrit voor staal

Er zijn verschillende soorten straalgrit die voor staal geschikt zijn. Voor een straalketel kun je bijvoorbeeld gebruik maken van calciumsilicaat. Dit materiaal wordt veel toegepast in scheepsbouw, weg- en waterbouw en in de gevel- en betonsanering. Je kunt er heel gemakkelijk roest en oude verflagen mee verwijderen zonder het stalen oppervlak te beschadigen. Daarnaast kun je kiezen voor het door onszelf ontwikkelde Dato-Blast, dat bestaat uit calciumcarbonaat. Dit straalgrit voor staal is heel geschikt voor roestvrijstalen en aluminium oppervlakken. Maak je gebruik van een straalcabine? Kies dan voor korund, glasparel of speedblast!

Straalgrit voor hout

Wil je moeiteloos houten materialen zandstralen? Bestel dan straalgrit voor hout bij Datona.nl. Dit materiaal bestaat uit calcium silicaat, waarvan de korrels stukslaan en zo voor een extra reinigende werking zorgen. Deze techniek wordt ook wel luchtgommen genoemd en veel toegepast bij de bewerking van meubels. Verfresten en vuil worden hiermee grondig verwijderd. Met het straalgrit voor hout kun je meubels en andere voorwerpen van hout ook gemakkelijk een verweerde, industriële look geven. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Straalgrit kopen

Datona is de complete webshop om voordelig en eenvoudig een straalgrit te kopen. In ons ruime assortiment vind je namelijk alle materialen om veilig te zandstralen. Naast straalcabines en straalketels kun je bij ons ook straalmaskers en straalpistolen bestellen. Voor straalhandschoenen kun je terecht in ons ruime assortiment straalketel- en straalcabine accessoires. In onze webshop profiteer je van een razendsnelle levering, helemaal op werkdagen!