20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot
Straalmiddel

Aluminium stralen

1 - 13 van 13 producten
Sorteren

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Aluminium stralen

In de webshop van Datona vind je alle materialen om aluminium te stralen. Deze techniek wordt veel toegepast om onderdelen te reinigen of lichte oxidatie te verwijderen. Bij de behandeling van aluminium is het belangrijk dat het oppervlak niet verruwt of beschadigt. In ons ruime assortiment vind je diverse straalmiddelen die aan deze eis voldoen. Of je nu gebruik maakt van een straalcabine, een straalketel of een handstraler, bij ons vind je altijd het product dat je nodig hebt om onderdelen van aluminium te stralen.

Aluminium stralen waarmee

Bij Datona kun je verschillende soorten straalmiddel kopen om aluminium te stralen. Waarmee je dat doet hangt af van de toepassing. Glasparel heeft als voordeel dat aluminium oppervlakken hiermee gereinigd kunnen worden zonder dat ze ruw worden. Wanneer je in jouw dagelijkse werkzaamheden zowel gebruik maakt van straalcabines als straalketels heb je aan glasparel een goed product. Je kunt er bijvoorbeeld heel gemakkelijk verf mee verwijderen. Bij andere zachte metalen is aluminium stralen een goede methode waarmee roest verwijderd kan worden.

Aluminium stralen soda

Ben je monteur of repareer je voor jouw hobby auto’s en beschik je niet over een straalcabine? Dan kun je het beste kiezen voor aluminium stralen met soda. Deze techniek wordt vaak toegepast om aluminium zuigers en cilinders grondig te reinigen. Wij raden je aan om jezelf goed te beschermen, of je nu gebruikt maakt van een handstraler of een straalpistool. Met onze straalhandschoenen en straalmaskers ben je goed beschermd. Weet je niet zeker of je aluminium wilt stralen met soda of glasparel? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers van de klantenservice. Wij helpen je graag verder!