20% korting op alles
t.w.v. 20%
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Geschikt voor

Geschikt voor

Voor welke straalcabine moeten de onderdelen geschikt zijn?

Prijs

tot

Straalhandschoenen

Wanneer je vaak gebruik maakt van een straalcabine om bijvoorbeeld motoronderdelen te reinigen, zul je op den duur je straalhandschoenen moeten vervangen. Bij Datona kun je deze heel gemakkelijk in diverse maten online vinden. In ons ruime assortiment vind je onder andere de maten klein, normaal, groot en extra groot. Zijn ook de ringen om jouw straalhandschoenen aan te bevestigen aan vervanging toe? Dan kun je deze in onze webshop heel gemakkelijk meebestellen. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling in zowel Nederland als België.

Straalhandschoenen straalcabine

Datona is de complete webshop voor klussers en vakmensen die graag op een professionele manier zandstralen. Onze straalhandschoenen zijn speciaal voor de straalcabine bedoeld. Ze lopen helemaal door tot over je polsen en bedekken het grootste gedeelte van je onderarm. Daarmee voorkom je op een hele eenvoudige manier schade aan je huid. Indien gewenst kun je ook gemakkelijk gehoorbescherming meebestellen. Naast straalhandschoenen en andere straalcabine accessoires hebben wij ook straalketels en alle onderdelen die je nodig hebt om daar veilig mee te werken.

Straalhandschoenen kopen

Een snelle levering is niet het enige voordeel wanneer je straalhandschoenen gaat kopen bij Datona. Wij hebben namelijk een uitgebreide klantenservice waar je terecht kunt voor advies op maat. Wil je meer weten over de verschillende soorten straalgrit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij bieden je ook advies bij de aanschaf van een nieuwe straalcabine. Deze kunnen wij bovendien zowel in Nederland als België gratis bezorgen. Straalhandschoenen kopen doe je daarom het beste bij Datona!