BLACK FRIDAY
t.w.v. 25%
25% korting op álles! BLACK FRIDAY: 25% korting op álles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Autokrik

Autokrik met assteunen

1 - 33 van 34 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Autokrik met assteunen

Iedereen die graag aan auto’s sleutelt heeft een autokrik en assteunen nodig. Ze zijn onmisbaar in de garage of werkplaats van de doe-het-zelver. Ook professionele monteurs gebruiken regelmatig een autokrik met assteunen. Een autokrik is dé tool die je nodig hebt om je auto of een ander voertuig te liften. Wanneer de auto niet meer volledig op de grond staat, kun je heel gemakkelijk de wielen verwisselen. Handig wanneer je auto nieuwe banden nodig heeft. Wil je meer werkzaamheden onder de auto uitvoeren of ben je van plan een inspectie te doen? Maak dan ook gebruik van stevige assteunen. Met assteunen blijft je auto stabiel en kun je op een veilige manier onder je auto gaan liggen. Assteunen zijn volledig in hoogte verstelbaar waardoor je zelf kunt bepalen hoe hoog je de auto wil positioneren.

 

Complete sets met een krik en assteunen voor auto’s

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden onder je auto, is het aan te raden om assteunen te gebruiken. Je wil natuurlijk altijd veilig te werk kunnen gaan. Om die reden vind je complete sets met meerdere assteunen en een autokrik in ons assortiment. Deze voordelige sets zijn ideaal voor doe-het-zelvers die in de garage aan hun auto willen sleutelen. Afhankelijk van het type werkzaamheden dat je gaat uitvoeren, kun je de keuze maken tussen twee of vier assteunen. Tussen de assteunen zitten ook een aantal verschillen. Deze verschillen zie je voornamelijk terug in de maximale draagcapaciteit en de hoogte van de assteunen.

 

Autokrik met een hoge maximale draagcapaciteit

De maximale draagcapaciteit is van groot belang bij het liften van auto’s of andere voertuigen. De ene autokrik heeft een draagcapaciteit van 2 ton, terwijl een ander model tot ruim boven de 30 ton uitkomt. Het gewicht van je auto of voertuig bepaalt welke autokrik jij nodig hebt. Sleutel je aan meerdere auto’s? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een autokrik met een hoge maximale draagcapaciteit. Zo weet je zeker dat je zowel nu als in de toekomst op een verantwoorde manier aan auto’s kunt blijven sleutelen.

 

Assteunen en een autokrik koop je eenvoudig online op Datona.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe autokrik en wil je daarbij ook gebruikmaken van assteunen? Dan is een handige set met een autokrik en assteunen precies wat jij nodig hebt. De complete sets zijn voordelig geprijsd en worden gratis bij je thuis bezorgd. Door de snelle levering kun jij direct aan de slag met het sleutelen aan jouw auto!