Gratis gereedschapsset bij je bestelling
t.w.v. € 49
Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap' Gratis gereedschapsset t.w.v. € 49! Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Filters

Sorteren

Prijs

tot
Nieuw

Nieuw in het assortiment

De nieuwste Datona producten vind je op deze pagina!

Nieuw

Nieuw

1 - 33 van 174 producten
Sorteren
Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis retourneren binnen 180 dagen

Artikel niet kunnen vinden?

Neem contact op met onze specialisten via de klantenservice

Splinternieuwe producten van Datona

Alle nieuwe producten van Datona vind je hier. Inmiddels hebben we meer dan 65.000 artikelen op voorraad. En dit aantal blijft maar groeien! Je kunt voor steeds meer producten bij ons terecht. Door ons enorme aanbod kunnen wij iedereen verwelkomen: van hobbyisten tot professionele sleutelaars, en van monteurs tot loodgieters. Het maakt niet uit welk vak of welke hobby je uitoefent: als je graag met je handen bezig bent, kunnen we jou samen vooruit helpen. Wanneer er handige tools op de markt komen, zijn wij er als eerste bij om ze aan te bieden. Wij willen het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden zo efficiënt en aangenaam mogelijk maken. Laat het ons gerust weten als je ergens een nuttig product hebt gezien dat je nog niet in ons assortiment terugvindt.

Nieuw gereedschap en nog veel meer

Datona staat natuurlijk bekend om het grote aanbod met allerlei soorten gereedschap. Nieuw gereedschap of andere benodigdheden worden regelmatig aan ons assortiment toegevoegd. Vaak bieden we ook nieuwe maten, kleuren of uitvoeringen aan, waardoor het allemaal weer net wat anders is dan de huidige variant. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zo zijn dat een nieuwe gevulde gereedschapswagen nog beter bij jouw werkplaats of garage past. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten. Bij de ontwikkeling van nieuw gereedschap ligt onze focus altijd op het gebruiksgemak en het werkplezier van de klusser.

Alle nieuwe producten voor jouw werkplaats of garage

Ben je net aan de slag gegaan in een nieuwe werkplaats of garage? En voelt het nog een beetje leeg aan? Dit probleem kun je haast niet beter oplossen dan met nieuwe producten van Datona. Denk bijvoorbeeld eens aan een complete werkplaatsinrichting die perfect aansluit bij de wanden van jouw nieuwe werkplaats. Geef je nieuwe gereedschap een eigen plek in de werkplaats zodat je altijd weet waar alles ligt. Naast gereedschap komen er ook constant andere nieuwe producten bij ons binnen, bijvoorbeeld fietsstandaarden in frisse kleuren of paddockstands voor motoren.

Koop je nieuwe benodigdheden online op Datona.nl

Op onze nieuwe producten profiteer je uiteraard ook van al onze voordelen: gratis verzending, gratis retourneren binnen 180 dagen en levering binnen één werkdag. Koop je nieuwe gereedschap en andere benodigdheden op Datona.nl en wij zorgen ervoor dat je razendsnel aan de slag kunt. Heb je vragen over onze nieuwe producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.