BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Remontluchter

Het kan gebeuren dat er lucht in de remleiding van jouw auto of motor zit, waardoor je niet (goed) kunt remmen. Om dit probleem te voorkomen, gebruik je een remontluchter. Bij Datona vind je modellen met diverse opzetstukken voor verschillende soorten remmen. Ook is elke ontluchter voorzien van doorzichtige luchtslangen die je eenvoudig over de ontluchtingsnippel op de remklauw of -trommel van jouw auto of motor kunt plaatsen. Je bestelt de remontluchter eenvoudig online bij Datona.

Remontluchter motor

Het is zeer gemakkelijk om de lucht uit de remleiding te pompen met een remontluchter voor jouw motor of auto. Nadat je de luchtslang heeft aangesloten dien je het vloeistof reservoir te vullen met remvloeistof. Je blijft pompen en vullen totdat de vloeistof in zijn geheel is vervangen en vervolgens sluit je de ontluchtingsnippel. Hieronder zie je ook een overzichtelijk filmpje van Datona waarbij een remontluchter op een motor wordt aangesloten en gebruikt.

Remontluchter auto

Een groot voordeel van de remontluchter voor jouw auto of motor is dat deze door de vele meegeleverde aansluitingen te gebruiken is voor meerdere toepassingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het brandstofsysteem van jouw auto of motor. Wanneer je jouw brandstoffilters gaat vervangen, kan er lucht in het systeem komen. Dit kun je eenvoudig meten met onze brandstofdruktester. Je sluit de remontluchter voor de auto of motor aan via de nippel bovenop het filterhuis.

Remontluchter set

Bij Datona vind je een handige remontluchter set waarmee je alles bij de hand hebt voor het ontluchten van jouw remleiding. Deze bestaat uit de ontluchter zelf, diverse opzetstukken en doorzichtige luchtslangen. De ontluchter is standaard voorzien van een meter waarmee je kunt checken wat de druk (mmHg) is. Ook vind je bij ons een remontluchter set met een handig bakje waarin de oude remvloeistof wordt opgevangen.

Remontluchter kopen

Wil je graag een remontluchter kopen? Dan zit je goed bij Datona. Bij ons profiteer je namelijk niet alleen van een snelle levering, we bezorgen ook gratis! Naast een remontluchter vind je in onze webshop ook ander remleiding gereedschap voor de auto en motor, zoals een felsset waarmee je jouw remleidingen kunt vervangen. En natuurlijk een sleutelset waarmee je de ontluchtingsnippel van jouw remklauw of -trommel kunt openen en sluiten. Een remontsluiter kopen doe je bij Datona. Je profiteert van een scherpe prijs!