BTW vrije dagen
t.w.v. 21%
Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles! Met de kortingscode WEGBTW ontvang je 21% korting op alles!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 19.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Motorhoes

Bij Datona bestel je voordelig een universele motorhoes die ook geschikt is voor motoren en scooters met grote spiegels, een windscherm of een sissybar. Bovendien heb je een keuze uit zowel een variant met kliksluiting als met elastische band. Door het lichte gewicht is de motorhoes gemakkelijk mee te nemen. Bij sommige uitvoeringen wordt er zelfs een parkeerklem of een set paddockstands meegeleverd. Let er voordat je een motorhoes bestelt goed op of deze bedoeld is voor buiten of binnen. Dat wordt bij onze productinformatie duidelijk aangegeven.

Motorhoes binnen

Waar je de motor wilt neerzetten bepaalt of je beter een motorhoes voor binnen- of voor buitengebruik kunt nemen. Bij de stalling in een schuur of werkplaats is het vooral belangrijk dat stof en vuil goed worden geweerd. De motorhoes voor binnen heeft een extra beschermende werking doordat deze non-woven is. Daardoor ontstaat een fijnere textuur die helpt om beschadigingen aan de motor te voorkomen. De speciale motorhoes voor buiten biedt iets minder bescherming maar is daarentegen wel waterdicht.

Beste motorhoes

Het hangt af van je wensen wat de beste motorhoes is. Alle uitvoeringen uit ons assortiment zijn universeel uitgevoerd en toepasbaar op diverse motoren. Dat is altijd een voordeel. Maar om je motor droog te houden terwijl je deze buiten parkeert, is een hoes voor buiten de beste aankoop. Deze is zelfs leverbaar met een opening aan de voorzijde voor het kettingslot en ventilatiegaten voor een goede luchtdoorstroming. De beste motorhoes voor de binnenopslag is, zoals eerder aangegeven, de non-woven versie. Hiervoor vind je bij Datona ook andere handige accessoires, zoals:

Motorhoes kopen

Bij Datona vind je alle benodigdheden voor de reparatie en het onderhoud van je motor. Naast een motorhoes kopen kun je in onze webshop net zo gemakkelijk motorgereedschap en spanbanden bestellen. Voor vragen over onze producten kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers adviseren je graag. Heb je besloten welke motorhoes je gaat kopen? Dan zorgen wij voor een razendsnelle levering, zowel in Nederland als België!