FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier
t.w.v. 29%
Van € 565 nu voor € 399 FLITSDEAL: Gereedschapswagen + papierrolhouder + 2 rollen papier met € 165 korting
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
dopsleutelset-datona-1-4-opname.jpg

Musthaves: motorgereedschap

Sleutel je veel aan motoren? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste motorgereedschap in huis te hebben. Maar zelfs als je zelden of nooit aan je eigen motor of andermans motoren sleutelt, kan het handig zijn om bepaald motorgereedschap in je bezit te hebben. Zo kun je een aantal kleine werkzaamheden zelf uitvoeren, zonder dat je een bezoekje aan de dealer moet brengen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een lampje, het verversen van de koelvloeistof of het monteren van een nieuwe kentekenplaathouder. Met het juiste motorgereedschap voer jij deze werkzaamheden binnen een mum van tijd uit. Enkele musthaves voor in de werkplaats van de motorliefhebber zijn:

Natuurlijk zijn er nog veel meer gereedschappen die je helpen met het sleutelen aan motoren. Het is te veel om op te noemen! Bekijk al ons motorgereedschap en breid jouw werkplaats uit met handige tools van Datona.

Motorgereedschap voor onderweg

Als je wel eens een weekend of nog langer met de motor op pad gaat, zijn er een aantal musthaves die onderweg van pas kunnen komen. Het kan altijd voorkomen dat je een boutje moet aandraaien. Met het juiste motorgereedschap gaat dit nu eenmaal een stuk makkelijker dan met je handen. Wanneer je onderweg je motorgereedschap bij je hebt, voorkom je dat je voor het kleinste ongemak de mannen en vrouwen van de pechhulpdienst moet bellen. Een compacte set met inbussleutels in alle maten is sowieso een musthave voor iedere motorvakantie. Bekijk ook even welke steeksleutels op de bouten van jouw motor passen en neem deze mee wanneer je met de motor op pad gaat. Daarnaast is het altijd handig om een bandenspanningsmeter bij je te hebben. Pech is niet altijd te voorkomen dus bereid jezelf goed voor met het juiste motorgereedschap voor onderweg.

Gereedschapsets voor motoren

Met een complete gereedschapsset heb je in één keer een heleboel gereedschap dat je kunt gebruiken voor het sleutelen aan je motor. Kleine maar ook wat grotere werkzaamheden voer je voortaan eenvoudig zelf uit. Het is niet nodig om al het sleutelwerk door een professionele monteur of dealer te laten doen als je zelf een handige set met motorgereedschap in huis hebt. Met wat essentiële tools kun je bijvoorbeeld zelf je kappen demonteren, de ketting spannen, vloeistoffen verversen, banden verwisselen en accessoires monteren.

Overige benodigdheden voor motorrijders

Naast de motorgereedschap musthaves zijn er nog veel meer nuttige hulpmiddelen voor de fanatieke motorrijder. Denk bijvoorbeeld aan een paddockstand voor het stallen van je motor. Ook komt een paddockstand goed van pas bij het reinigen en smeren van de motorketting. Wil je jouw motor met een aanhanger vervoeren? Dan zijn stevige spanbanden en een oprijplaat onmisbaar!