EK-korting!
t.w.v. 20%
Scoor jouw werkplaats items extra voordelig! Scoor jouw werkplaats items extra voordelig!
Mijn account Inloggen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf
  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren binnen 180 dagen
  • Betalen zoals je wilt, vooraf en achteraf

Tools voor elk project

Wij hebben écht alles voor in jouw werkplaats

Fix het met Datona

Voor de professionals en de echte doe het zelver

Filters

Sorteren

Merk

Merk

Heb je een voorkeur voor een fabrikant? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig alle andere merken achterwege laten door alleen het merk dat jouw voorkeur heeft aan te vinken.

Prijs

tot

Wat zeggen onze klanten

4.8/5
Uitstekend!
Datona krijgt een 4.8/5 op basis van 23.890 beoordelingen.
5/5
Willem van den Bosch 7 weken geleden
“Zojuist de inrijklem ontvangen, goed verpakt, het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. In de garage gezet motor erin gereden... Piece of cake! Mooi, solide en kwalitatief goed product! Erg blij mee. ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Henk Westrup 7 weken geleden
“Zowel online als in de winkel vriendelijk en deskundig behandeld Al meerdere aankopen gedaan in de loop van de tijd Zojuist weer een gereedschapskist besteld voor in de nieuwe bus Heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer bevalt  ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Tjitte Kneefel 8 weken geleden
“eerste x besteld .. zeer tevreden over afhandeling en bezorging van dit product . veilig en vertrouwd ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Milan Perc 8 weken geleden
“Ik kijk graag en bestel weleens wat bij Datona omdat ze daar echt goede gereedschappen verkopen , top en ga zo door en tot n volgende bestelling . ”
Geverifieerde beoordeling
5/5
Hedser van der Veen van der Veen 8 weken geleden
“Kan geen verbeter punten bedenken. ”
Geverifieerde beoordeling

Slangpilaar voor een luchtslang

Een slangpilaar gebruik je om een luchtslang aan te sluiten. Wil je bijvoorbeeld een luchtslang aan een compressor, straalketel of straalcabine bevestigen? Dan heb je een slangpilaar nodig. Het monteren van een slangpilaar is heel eenvoudig en duurt slechts enkele seconden. Ook het plaatsen van de luchtslang gaat moeiteloos. De slang duw je als het ware om de pilaar heen. Door de vorm en de ribbels van de slangpilaar blijft de luchtslang stevig vastzitten. Je hoeft er niet meer naar om te kijken: tijdens het gebruik van de compressor, straalketel of straalcabine zal de luchtslang niet losschieten. Eens in de zoveel tijd is het nodig om de slangpilaar te vervangen. Zeker bij intensief gebruik is het belangrijk om de compressor, straalcabine of straalketel regelmatig van een nieuwe slangpilaar te voorzien. Gelukkig is het vervangen van de slangpilaar zo gebeurd. Zorg er wel voor dat je altijd een nieuw exemplaar op voorraad hebt liggen!

 

Slangpilaren in verschillende soorten en maten

Slangpilaren zijn er in verschillende soorten en maten. Om te beginnen heb je slangpilaren met een inwendige- en een uitwendige schroefdraad. Ook de grootte van de aansluiting kan verschillen: zo heb je bijvoorbeeld slangpilaren van 1/4“ en 3/8“. Verder laten slangpilaren met een EURO koppeling meer lucht door. De inwendige diameter van een slangpilaar met een EURO koppeling is namelijk een stuk groter. Als laatste speelt de diameter van de luchtslang mee bij het bepalen van de juiste slangpilaar voor jouw situatie. Zo hebben de meeste luchtslangen een inwendige diameter van 6, 8 of 10 millimeter. Weet je niet goed welk type of welke maat je nodig hebt? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

 

Een slangpilaar van Airpress

Airpress is een bekend merk als het aankomt op compressors, luchtgereedschap en andere toebehoren. Ook slangpilaren behoren tot het assortiment van Airpress. Deze slangpilaren sluiten naadloos aan op de luchtslangen. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en de nette afwerking gaan de slangpilaren van Airpress lang mee. Ook het bevestigen van een nieuw exemplaar gaat zonder problemen. Bij Datona vind je een groot aanbod met producten van Airpress. Alle slangpilaren in ons assortiment zijn van dit gerenommeerde merk.

 

Slangpilaren koop je voordelig op Datona.nl

Slangpilaren bestel je heel eenvoudig op Datona.nl. Je kunt ze los of in een set bestellen. Net als alle andere producten worden de slangpilaren gratis geleverd. Heb je snel een nieuw exemplaar nodig? Bestel dan op een werkdag voor 19:00 uur zodat wij jouw bestelling nog op dezelfde dag kunnen verzenden!